Residenties  

Zat
Feesten en party's
Woe
Vrij
Meer
Check agenda

 

 
All Round Dj  

fuif dj

trouwfeest dj


 
dj voor fuif

Dj Tom Cosyns 90's dj - Back to the 90's

Als u op zoek bent naar een geschikte 90's dj, hoeft u niet verder te zoeken. U kunt het heft in eigen handen nemen en niets meer aan het toeval overlaten. Als u de zoekopdracht intypt ‘90's dj’, ziet u door de bomen het bos niet meer. Tientallen djsites proberen u over te halen om hun diensten te boeken. Het is dan ook wel reden om van tevoren goed te onderzoeken of de dj voor u 90's party geschikt is. Bent u op zoek naar een professionele 90's die de 90' van dichtbij heeft meegemaakt? Dan zit je bij ons goed en eindigd je zoektocht hier !

Home > Sitemap > Allround 90's dj

Back to the 90's dj boeken

Back to the eighties - 90's party Dj Tom Cosyns is te boeken voor uw 90's party in discotheekswing en danscafe, studentencafe . Maar ook voor fuiven en al uw feesten . Met als Specialiteit : 70-80-90, Electro, Groove, House, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Retro House....

Bookmark and Share

Back to the 90's dj met 90's ervaring

Back to the eighties - 80's party Dj Tom Cosyns te boeken voor uw discotheek, swing en danscafé, studentencafé ...

90's dj ook voor feest en fuif

Ook voor alle party's, fuiven, personeels en bedrijfsfeesten, verjaardag, evenement, afterwork party, singel party ...

90's dj te boeken met of zonder discobar

Back to the nineties - 90's party Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Back to the 90's dj Tom Cosyns

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Dj Start - Home - Agenda - Biografie - Booking - Contact

90's dj
 

Nineties-muziek is muziek die typisch is voor de jaren negentig. In navolging van de eighties-muziek werd nog meer de nadruk gelegd op de beat in de muziek en een belangrijke stroming die in het begin van de jaren negentig opkwam, was de housemuziek.

Binnen de mainstream muziek leidde dit tot de opkomst van de zogenaamde eurodance. Deze muziek kenmerkte zich door makkelijk in het gehoor liggende melodieën gecombineerd met rap en zang door een zangeres. Buiten deze typische Europese housemuziek, bestond er een bredere trend die meer beats in de muziek bracht.

Dit wordt ook wel geclassificeerd als nineties-muziek. In verschillende steden in Nederland en België worden nineties-feesten gehouden, feesten waar alleen nineties-muziek gedraaid wordt en een publiek van gemiddeld twintig tot vijfendertig jaar oud verschijnt.

I love the 90's - The party is een jaarlijks evenement in de Ethias Arena in Hasselt. Het is een fuif afgewisseld met live optredens van bekende artiesten uit de jaren '90. De nadruk ligt op eurodance. De eerste editie ging door in 2008 en was met 21.500 bezoekers reeds het eerste jaar volledig uitverkocht. Bovendien was het de grootste fuif ooit in België die doorging in 1 zaal. In 2009 slaagden ze erin om de originele bandleden van 2 Unlimited voor het eerst in 13 jaar opnieuw samen te laten optreden.

I love the 90's - The party (12 april 2008)

De eerste editie was een samenwerking tussen JIM en Radio Donna en was met 21.500 bezoekers uitverkocht. Met live optredens van: * 2 Brothers On The 4th Floor * 2 Fabiola * Culture Beat * Dr. Alban * Jessy * Thea Austin van Snap! DJ-sets: * DJ Sash! * DJ Ward * Regi

I love the 90's - The party 2009: Bigger and bolder (11 & 12 april 2009)

De tweede editie was een samenwerking tussen JIM en Q-Music. Nadat begin februari bekend raakte dat Ray en Anita, de 2 originele bandleden van 2 Unlimited voor het eerst in 13 jaar opnieuw zouden optreden, was de editie 2 maanden op voorhand uitverkocht. Er werd een tweede dag toegevoegd met een identieke line-up, welke uiteindelijk ook uitverkocht zou geraken. In totaal bezochten 44.000 mensen de party. Met live optredens van: * 2 Fabiola * Da Boy Tommy * Da Rick * Gala * Ice MC * La Luna * Nunca * Ray en Anita van 2 Unlimited * Rozalla * Zippora DJ-sets: * DJ Ward * Pat Krimson * Regi [bewerken] I love the 90's - The party @ Tomorrowland 2009 (25 juli 2009)

Op zaterdag 25 juli 2009 was I love the 90's - The party ook terug te vinden op het festival Tomorrowland. De nadruk lag op clubmuziek. Met live optredens van: * Thea Austin van Snap! * Push DJ-sets van: * Natural Born Deejay's * Pat Krimson * Regi * DJ Sash! * DJ Wout * DJ Ward [bewerken] I love the 90's - The party 2010: Get in the mood! (10 april 2010) De derde editie vond plaats op 10 april 2010 in de Ethias Arena te Hassselt. De live optredens waren verzorgd door (Playlist): * DJ Ward (Warming up) * Mo-Do * Double vision * Rednex * DJ Ward (refresh) * D-Devils * Def Dames dope (eenmalige reünie) * MC Hammer * Regi * DJ Ward (After party) [bewerken] I love the 90's - The party 2011 (9 april 2011) De vierde editie staat gepland op zaterdag 9 april 2011. De volgende namen werden al bekend gemaakt: * Absolom * Astroline * Jan Vervloet van Fiocco * 2 Brothers On The 4th Floor * E-Rotic * DJ Ward

Trivia VT4 en MNM, het vroegere Radio Donna, organiseerden op 4 april 2009 eenzelfde party in het Sportpaleis in Antwerpen. De Ethias Arena trok naar de rechtbank wegens plagiaat, maar verloor de rechtszaak.

 

Google+