90 party dj

90 DJ - Back to the 90's DJ

90's party Nieuws
Je kunt Dj Tom boeken voor guestsets op 90's fuiven, 90's party’s, bedrijfsevents of privéfeesten met het thema Back to the 90s.
Dj Tom draait dan een 90's set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond met 90's muziek. Dj Tom kan je boeken ook met professionele luxe klank en lichrtinstallatie. Lees hier meer over de installatie.
Voor aanvragen en boekingen Bel : 0495/21 45 83 of voor een offerte via mail : info@90sdj.be
back to the 90's dj boeken
 
dj huren knokke
 

90's DJ Tom Cosyns voor elke 90S party of 90S fuif

Dj Tom is een professionele Dj met 25 jaar ervaring als Dj. De geknipte entertainer voor jou Back to the 90's Party of fuif met de beste 90's muziek

U bent in Start » Dj » Allround dj » 90's Party Dj »

90's Party Dj Tom is te boeken voor elke 90's party of fuif met of zonder discobar.

90's party Dj Tom is een "Stijlvol & Professioneel Dj". Sinds 1988 een veel gevraagde Dj in discotheken, danscafe's, party's , fuiven en feesten. Zijn discotheek bevat alle muziek uit de 90's. Hij was resident Dj in Tropicana, Cherrymoon, La Scala, Empire, King Beach, The Temple en vele andere clubs.

Een back to the 90's Dj gezocht? Dj Tom is de 90's Dj die u zoekt ! Met zijn muziek kennis en know how zorgt hij er voor dat elke 90's party een geslaagde 90's fuif wordt. 90's Dj Tom is een ervaren Dj die zijn strepen verdiende zowel in discotheken, maar ook al meer dan 23 jaar succesvol feesten draait voor een zowel een jong als ouder publiek.

Dj Tom is een Allround Dj die naast 90's ook muziekstijlen draait zoals 70's, 80's, disco claccics, fout, groove, electro, house, retro house tot R&b, hij is regelmatig guest Dj in Discotheek Kokrico in Zomergem.

90's Party Dj Tom Cosyns was 6 jaar Resident Dj in de legendarische Discotheek The Lord in Schepdaal.

Iedereen kan terecht bij 90's Dj Tom Cosyns !

Te boeken voor elke 90's party voor discotheken, dans en swingcafe's, feest, fuif of party. Alsook voor een foute party

huwelijk dj

Dj Tom te boeken op uw 90's Fuif voor een Dj set van 1u, 2u, 3 u of een volledige avond vol 90's muziek.

90's muziek

Dj voor discotheken en danscafe's

Tom Cosyns was resident Dj in verschilldende Belgische Clubs zoals Tropicana, The King Beach, Cerrymoon, 2ndLife, La Scala, Kokorico,The Lord ...

dj 90's

Dj voor alle feesten

Overal in Vlaanderen kan je Dj Tom Cosyns tegen het lijf lopen. Elke week draait hij de leukste feesten met of zonder discobar, over heel België

  lees meer   lees meer

Contacteer 90's Dj Tom Cosyns

Gsm: 0495/21 45 83 of via mail : info@djtom.be

Social Profile Tom cosyns linkedin Linkedln dj tom cosyns facebook Facebook Trouwfeest dj op twitter Twitter You Tube

Foto's van de 90's Party in de Waaiberg te Leuven op 20 mei 2011 met Dj's Tom Cosyns en Sven Ornelis

Fragmenten van Dj Tom Cosyns op de Feestboot Festina Lente in Antwerpen

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

 

Een dj van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJ. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Radio-dj

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter.

Discotheek-dj

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje. Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Dj-optreden

De dj in een rechtstreekse situatie is meestal iemand die platen, meestal van het dancegenre, aan elkaar mixt. In tegenstelling tot de radio-dj die de platen via de computer ten gehore brengt, mixt de live-dj met vinylplaten. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers neemt het gebruik van cd's echter ook toe. Rond 2010 stapt een aantal dj's over op USB-stick en geheugenkaarten.

Dj Termen Beroep | Radio-dj | Live-dj - Voor meer zie de categorie Deejays van Wikimedia Commons.

DJ 90's - Nineties Party Muziek

Nineties-muziek is muziek die typisch is voor de jaren negentig. In navolging van de eighties-muziek werd nog meer de nadruk gelegd op de beat in de muziek en een belangrijke stroming die in het begin van de jaren negentig opkwam, was de housemuziek.

Binnen de mainstream muziek leidde dit tot de opkomst van de zogenaamde eurodance. Deze muziek kenmerkte zich door makkelijk in het gehoor liggende melodieën gecombineerd met rap en zang door een zangeres. Buiten deze typische Europese housemuziek, bestond er een bredere trend die meer beats in de muziek bracht.

Dit wordt ook wel geclassificeerd als nineties-muziek. In verschillende steden in Nederland en België worden nineties-feesten gehouden, feesten waar alleen nineties-muziek gedraaid wordt en een publiek van gemiddeld twintig tot vijfendertig jaar oud verschijnt.

I Love The 90's

I Love the 90's - The party is een jaarlijks evenement in de Ethias Arena in Hasselt. Het is een fuif afgewisseld met live optredens van bekende artiesten uit de jaren '90. De nadruk ligt op eurodance. De eerste editie ging door in 2008 en was met 21.500 bezoekers reeds het eerste jaar volledig uitverkocht. Bovendien was het de grootste fuif ooit in België die doorging in 1 zaal. In 2009 slaagden ze erin om de originele bandleden van 2 Unlimited voor het eerst in 13 jaar opnieuw samen te laten optreden.

Zoekopdrachten verwant aan: 90's dj - 90's party dj - 90's fuif dj - Back to the 90's
 
Dj Voor Personeelsfeesten
Dj Voor Evenementen
Dj Voor Galabals
Dj Voor Afterwork Party
Dj Voor Disco Party of Disco Fuif
Dj Voor Verjaardagsfeest
Dj Voor alle feesten en fuiven
Dj Voor Discotheken
Dj Voor Swing & Danscafé's
Dj Voor Single Party
Dj Allround
Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk
Dj Electro - Groove
Dj House - Retro House
Dj Back to the 90's
Dj Back to the 80's
Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest
Dj Disco Nouveau of Foute Party

Nineties dj

 

dj voor 90's fuif
90's muziek

Google info: 90's muziek - 90's dj - back to the 90's

90's dj fuif party Nieuws

I love the 90's - The party (12 april 2008)

De eerste editie was een samenwerking tussen JIM en Radio Donna en was met 21.500 bezoekers uitverkocht. Met live optredens van: * 2 Brothers On The 4th Floor * 2 Fabiola * Culture Beat * Dr. Alban * Jessy * Thea Austin van Snap! DJ-sets: * DJ Sash! * DJ Ward * Regi

I love the 90's - The party 2009: Bigger and bolder (11 & 12 april 2009)

De tweede editie was een samenwerking tussen JIM en Q-Music. Nadat begin februari bekend raakte dat Ray en Anita, de 2 originele bandleden van 2 Unlimited voor het eerst in 13 jaar opnieuw zouden optreden, was de editie 2 maanden op voorhand uitverkocht. Er werd een tweede dag toegevoegd met een identieke line-up, welke uiteindelijk ook uitverkocht zou geraken. In totaal bezochten 44.000 mensen de party. Met live optredens van: * 2 Fabiola * Da Boy Tommy * Da Rick * Gala * Ice MC * La Luna * Nunca * Ray en Anita van 2 Unlimited * Rozalla * Zippora DJ-sets: * DJ Ward * Pat Krimson * Regi [bewerken] I love the 90's - The party @ Tomorrowland 2009 (25 juli 2009)

Op zaterdag 25 juli 2009 was I love the 90's - The party ook terug te vinden op het festival Tomorrowland. De nadruk lag op clubmuziek. Met live optredens van: * Thea Austin van Snap! * Push DJ-sets van: * Natural Born Deejay's * Pat Krimson * Regi * DJ Sash! * DJ Wout * DJ Ward [bewerken] I love the 90's - The party 2010: Get in the mood! (10 april 2010) De derde editie vond plaats op 10 april 2010 in de Ethias Arena te Hassselt. De live optredens waren verzorgd door (Playlist): * DJ Ward (Warming up) * Mo-Do * Double vision * Rednex * DJ Ward (refresh) * D-Devils * Def Dames dope (eenmalige reünie) * MC Hammer * Regi * DJ Ward (After party) [bewerken] I love the 90's - The party 2011 (9 april 2011) De vierde editie staat gepland op zaterdag 9 april 2011. De volgende namen werden al bekend gemaakt: * Absolom * Astroline * Jan Vervloet van Fiocco * 2 Brothers On The 4th Floor * E-Rotic * DJ Ward

Trivia VT4 en MNM, het vroegere Radio Donna, organiseerden op 4 april 2009 eenzelfde party in het Sportpaleis in Antwerpen. De Ethias Arena trok naar de rechtbank wegens plagiaat, maar verloor de rechtszaak.

De beste 90's dance platen op één cd

De beste 90's dance hits op één lekkere cd voor elke Back to the 90's fuif of dj met o.a. 90's artiesten zoals : Guru Josh Project, Sash!, Scoop, Lasgo, DJ Jean, The Black & White Brothers , Milk Inc, Dj jurgen, 2 unlimited ...

Bomvolle manege bij 90's party

Een bomvolle manege De Kolderhoeve genoot afgelopen weekeinde van het piratenfeest en de 90's party van de zendpiraten van de Rijzende Zon Combinatie (RZC).

Als een soort trofee stond de kraanwagen met zendmast van De Rijzende Zon Combinatie (RZC) dit weekeinde voor manege de Kolderhoeve, op de grens van de gemeenten Berkelland en Haaksbergen. De mast, die in 2009 in beslag werd genomen, werd in mei van dit jaar op last van de rechter teruggegeven aan de Rietmolense eigenaren. En uitgerekend in de Nacht van de nacht diende hij als lichtmast, door tijdens de derde RZC-party De Kolderhoeve met 8.000 watt bij te lichten.

„Hiervoor komen mensen uit heel Twente met touringcars naartoe.”, zegt een RZC'er die niet met naam wil worden genoemd enthousiast, terwijl op de achtergrond de Tiroler band en publiekstrekker Zillertaler Schürzenjäger zich op het naderende optreden voorbereidt. „Echt fantastisch, alle kaarten waren in no-time uitverkocht.” De zondag stond traditioneel in het teken van piratenmuziek.

Nieuw dit jaar was echter het programma van de zaterdagavond. „We zoeken telkens iets nieuws. Dit jaar kozen we voor een 90’s party, met de bekende popgroep 2 brothers on the 4th floor.” Een gouden greep, zo noemt de RZC deze keuze zelf. „Er was natuurlijk wel jong publiek, maar ook veel 25-plussers. Heel gezellig. En het belangrijkste: er is de hele avond geen trammelant geweest.”

90's Dj - Nineties fuif - 90's muziek Trefwoorden