allround dj tom
Contact - Boeking - Offerte

Dj Tom Cosyns boeken - Voor discotheken, dans en swingcafe's, party's, fuiven en alle feesten

Te boeken voor een gast dj set van een uur, twee uur of een volledige avond.

Camberg 15 - 9400 Voorde (Oost Vlaanderen) België

Knokkestraat 270 B2 - Knokke Heist

Gsm : 0495/21 45 83 - Mail via : info@djtom.be

Heeft u serieuze interesse om ons te boeken?

Mail dan hier uw aanvraag en ga naar onze contactpagina. Wij nemen dan contact op om uw wensen en de details met u te bespreken.

Schrijf in uw mail, datum en locatie van het feest, welk soort feest, uw telefoonnummer en e-mail.

guest dj set kokorico

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, partys, bedrijfsevents, discotheken of privefeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten.

Dj voor discotheken en danscafe's

Tom Cosyns was resident Dj in verschilldende Belgische Clubs zoals Tropicana, The King Beach, Cerrymoon, 2ndLife, La Scala, Kokorico, The Lord ...

Dj voor alle feesten

Overal in Vlaanderen kan je Dj Tom Cosyns tegen het lijf lopen. Elke week draait hij de leukste feesten met of zonder discobar, over heel België

  lees meer   lees meer

Contacteer Dj Tom Cosyns

Gsm: 0495/21 45 83 of via mail : info@djtom.be

Een dj of disc jockey gezocht? Weldra organiseer je een feest? of heb je een dj nodig voor je discotheek, danscafé, swingcafé of studentencafe. Dj Tom Cosyns is een van de meest geboekte Allround dj's in Vlaanderen. Voor een commerciele DJ boeking zit je hier goed!. Dj Tom Cosyns verdiende zijn sporen sinds 1985 op de radio en sinds 1987 in discotheken, danscaf's en het draaien van feesten.

Radio-dj

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter.

Discotheek-dj

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje. Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Dj-optreden

De dj in een rechtstreekse situatie is meestal iemand die platen, meestal van het dancegenre, aan elkaar mixt. In tegenstelling tot de radio-dj die de platen via de computer ten gehore brengt, mixt de live-dj met vinylplaten. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers neemt het gebruik van cd's echter ook toe. Rond 2010 stapt een aantal dj's over op USB-stick en geheugenkaarten.

Dj Termen Beroep | Radio-dj | Live-dj - Voor meer zie de categorie Deejays van Wikimedia Commons.

Dj Start : Overzicht van de Belgische Dj's

Dj Video's : Overzicht van Dj video's

Disc jockey : Wikipedia, the free encyclopedia

Afbeeldingen van Dj's : Dj's in beeld

Dj Software : De software voor de professionele dj

Zoekopdrachten verwant aan: Dj boeken

Google info: Dj boeken

Dj boeken Nieuws

De Trouwfeest Dj

Zoekt je een Dj voor je trouw, huwelijk, bruiloft, trouwfeest of huwelijksfeest ? De muziek op je trouwfeest precies hoe u het wilt? Dan is De Trouwfeest Dj de huwelijks Dj die je zoekt! Wij draaien feesten met of zonder discobar over volledige Vlaanderen. Door de jaren geen hebben we ons als Dj gespecialiseerd in het draaien van bedrijfsfeesten, trouwfeesten en huwelijksfeesten. Wij maken van elk trouwfeest een onvergetelijk huwelijksfeest.

De Bedrijfsfeest Dj

Zoekt u een dj voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsevent, of personeelsfeest ? De muziek op je bedrijsfeest, precies hoe U het wilt? Dan is De Bedrijfeest Dj de Dj die U zoekt! De Berijfsfeest DJ is een Stijlvol & Professioneel Dj.

De Bedrijfsfeest Dj is een concept van Dj Tom Cosyns, een dj met 22 jaar ervaring in het draaien van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bedrijfs evenementen en andere feesten. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak en maken van elk bedrijfsfeest een absoluut succes.

DJ start.be

De populairste Dj's en discobars van België vind je terug op Dj start.be: Deejays binnenland, Discobar & Feesten, Deejays buitenland, Deejay Gear, dj sets, ...

Dj.startpagina.be - Clubs BE, Booking agency, Clubs NL,

dj.startpagina.be - Dj.Startpagina.be is een portaal voor met name de Belgische DJ. Maar ook buitenlandse dj's zijn hier te vinden. Deze pagina richt zich op ...
Dj booking - boeken Trefwoorden