discobar

Discobar Tom Cosyns voor elk feest, fuif of party

Residenties  

Vrij
Feesten en party's
Zat
Feesten en party's
Dond
Meer
Check agenda

 

 
Discobar inhuren  

discobar party

discobar fuif

Bookmark and Share

Een discobar inhuren voor 70 s party, 80 s party, 90 s party, trouwfeest, bedrijfsfeest, fuif, disco party, foute party, discotheek ... Discobar Tom Cosyns is in te huren voor elk feest en party

discobar Tom Cosyns

Een Professionele discobar nodig voor uw feest?

Discobar Tom Cosyns kan je boeken voor een verjaardagsfeest, trouwfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, fuif, party of andere dans gelegenheid.

Bij de organisatie van een feest komt er veel bij kijken, niet alleen een geschikte zaal vinden ook de juiste discobar boeken. Het kiezen van de juiste discobar is zeer belangrijk om te een geslaagd feest te komen Discobar Tom Cosyns is een professionele discobar met 24 jaar ervaring.

Discobar Tom Cosyns beschik over een ondernemingsnummer, werk op officiële basis en betaad dus belastingen en sociale bijdragen op de inkomsten. Er wordt geen BTW aangerekend, want DJ-prestaties zijn ingevolge artikel 44 § 2, 8° van het wetboek BTW vrijgesteld van BTW.

Behoed u voor DJ's die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien. Veelal zijn zij niet in orde met hun "papieren" en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien ..

Discobar - Dj Tom Cosyns huren is kiezen voor ervaring. Sinds 1988 is Tom een veelgevraagde dj in discotheken, danscafe's en op feesten. Hij is een All Round Dj en beschikt over alle muziekstijlen zowel voor jong als oud. Van Electro house tot de foutste hits

Discobar met professioneel geluid en licht !

Degeluidsinstallatie bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8" neodymium woofer en een 1"CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15" neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten. meer info

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players - 2 LED DJ-Bar's lichtset en Discobar meubel. meer info

Discobar Tom Cosynsbegon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985.

Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Discobar Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Discobar prijs

De prijs voor het boeken van Discobar Tom Cosyns is vanaf 375 Euro ( professionele klank en lichtinstallatie, draaien van Tom Cosyns, btw ...) Contacteer voor een offerte

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Dj Start - Home - Agenda - Biografie - Booking - Contact

 

 

discobar voor feest
 
 

 

Fragmenten van feest met Discobar Tom Cosyns op de feestboot Festina Lente in Antwerpen

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

 

 

 

 

 

Hier vindt u een overzicht van onze aanbevolen diensten in Belgie naast de activiteite(en) Discobar
 
 Dj Voor Personeelsfeesten 
 Dj Voor Evenementen 
 Dj Voor Galabals 
 Dj Voor Afterwork Party 
 Dj Voor Disco Party of Disco Fuif 
 Dj Voor Verjaardagsfeest 
 Dj Voor alle feesten en fuiven 
 Dj Voor Discotheken 
 Dj Voor Swing & Danscafé's 
 Dj Voor Single Party 
 Dj Allround  
 Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk 
 Dj Electro - Groove  
 Dj House - Retro House  
 Dj Back to the 90's  
 Dj Back to the 80's  
 Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest 
 Dj Disco Nouveau of Foute Party 
 

Google info : Discobar

Discobar Nieuws

Discobar - Geluidsinstallatie

Een discobar of Geluidsinstallatie (in het Engels Sound installation) is een installatie, waarbij naast beeld tevens geluid gebruikt wordt als expressiemiddel. Het begrip is nauw verwant met sound sculpture en sound art. Een installatie onderscheidt zich van een sculpture voornamelijk vanwege zijn doel. Een sculpture is om te bekijken (en in dit geval te beluisteren), terwijl het bij installatie tevens kan gaan over een vorm van environmentbeleving. Op vele beeldende kunst opleidingen wordt in deze kunstdiscipline gewerkt.

Discobar Galaxie sluit Woosha! af

Discobar Galaxie, Jan Van Biesen en Freaky Age zijn de nieuwe namen voor Woosha!, het gratis festival van 13 tot 16 juli in Oostende. Eerder werd al bekend gemaakt dat Mintzkov, Broken Glass Heroes en Otto-Jan Ham zullen spelen in Oostende. Nu werd bekend gemaakt dat Discobar Galaxie het beachfestival op zaterdag zal afsluiten. Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel en een van de meest ervaren dj’s van het land, zal op vrijdagavond de Langestraat in vuur en vlam zetten. De heren van Freaky Age werken aan een nieuwe plaat en zullen er in Oostende misschien al wat van laten horen. Woosha! wil binnenkort nog drie nieuwe namen aan de line-up toevoegen.

Discobar Galaxie lanceert 5 CD's: The Galaxie's Guide To The Discobar

Met The Galaxie's Guide To The Discobar 5CD box maakt Discobar Galaxie haar motto helemaal waar. The Galaxie's Guide To The Discobar, dat zijn vijf perfect gebalanceerde compilatiesn, met wat voor de heren van de discobar dé essentie is in soul, funk, rap, disco en house. Dé ultieme gids door het universum van de betere muziek, onversneden en zorgvuldig geselecteerd door drie kosmische superhelden: Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat.

• Superdynamite soul is dansbare zonneschijn, verpakt in Motown- en Staxpapier, gecombineerd met recente tracks.

• Funk is de grond van alle moderne dansmuziek. Soms zijn het de gitaartjes, dan weer de Hammond. Maar meestal is het de bas. • Ambachtelijke hiphop uit de magische oldskool periode, toen het genre nog simpelweg rap werd genoemd.

• House music in zijn prilste, simpelste en puurste vorm. Het bereikte ons een kwarteeuw geleden en klinkt nog steeds onweerstaanbaar.

• En geen verklede indianen, bouwvakkers of andere kung-fu-fighting, maar disco met échte muzikanten en échte hoge hakken.