disco  dj fuif party

Disco DJ voor disco party

Disco party Nieuws
Foto's van de Disco Fuif In Meerbeke met Disco DJ Tom Cosyns klik hier
Disco DJ Tom Cosyns was 7 jaar resident Dj in de legandarische discotheek The Lord in Schepdaal waar hij ieder weekend de beste Disco muziek draaide
Voor info of offerte bel : 0495/21 45 83 of mail : info@discodj.be

 

disco dj

 
disco dj
 
disco dj

Beluister een Disco set van Disco Dj Tom

Klik voor hier fragment

Disco dj Dj Tom Cosyns voor elke disco party of disco fuif

Disco DJ Tom is een Professionele DJ met 25 jaar ervaring als Dj. De geknipte Dj voor jou Disco party of fuif met de beste disco, funk, soul, 70's-80'sen 90's.

U bent in Start » Dj » Allround dj » Disco Party Dj »
disco muziek-

 

Disco Dj Tom Cosyns is te boeken met of zonder discobar.

Dj Tom is een "Stijlvol & Professioneel Dj". Reeds 25 jaar ervaring als Feest en Fuif Dj, en tal van residenties in bekende discotheken in Vlaanderen. Wij zorgen steeds voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel.

Onze troef is ambiance verzekerd op uw discofeest !!!

Met zijn muziek kennis en know how zorgt hij er voor dat elke disco party een geslaagde wordt. Disco Dj Tom Cosyns is een ervaren Dj die zijn strepen verdiende zowel in discotheken, dans en swingcafe's maar ook al meer dan 20 jaar succesvol feesten draait voor een zowel een jong als ouder publiek.

Disco Party Dj Tom Cosyns was 6 jaar Resident Dj in de legendarische Discotheek The Lord in Schepdaal.

Iedereen kan terecht bij Dj Tom Cosyns !

Te boeken voor elke party voor discotheken, dans en swingcafe's, feest, fuif of party. Alsook voor een foute party

Bekijk hier de lijst van de beste disco songs

 

Ben je van plan een leuke Disco Party of Fuif te organiseren?

Doe dan beroep op Disco Dj Tom. met zijn jaren lange ervaring in de discotheekwereld " sinds 1988" de geknipte Dj voor uw feest.

De disco Dj te boeken met of zonder installatie

ldisco dj

Boek Dj Tom met zijn unieke Luxe discobar. Speciaal voor Disco Party's en foute Party's en fuiven.

 

disco fuif

Dj voor discotheken en danscafe's

Tom Cosyns was resident Dj in verschilldende Belgische Clubs zoals Tropicana, The King Beach, Cerrymoon, 2ndLife, La Scala, Kokorico, The Lord ...

disco party muziek

Dj voor alle feesten

Overal in Vlaanderen kan je Dj Tom Cosyns tegen het lijf lopen. Elke week draait hij de leukste feesten met of zonder discobar, over heel België

  lees meer   lees meer

Contacteer Disco Party Dj Tom Cosyns

Gsm: 0495/21 45 83 of via mail : info@djtom.be

Fragmenten van Feest met Dj Tom Cosyns op de Discoboot Festina Lente Antwerpen

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

 

Social Profile Tom cosyns linkedin Linkedln dj tom cosyns facebook Facebook Trouwfeest dj op twitter Twitter You Tube

Foto's van de Foute Disco Party in de Waaiberg te Leuven met Dj's Tom Cosyns en Sven Ornelis

Een dj van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJ. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Radio-dj

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter.

Discotheek-dj

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje. Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Dj-optreden

De dj in een rechtstreekse situatie is meestal iemand die platen, meestal van het dancegenre, aan elkaar mixt. In tegenstelling tot de radio-dj die de platen via de computer ten gehore brengt, mixt de live-dj met vinylplaten. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers neemt het gebruik van cd's echter ook toe. Rond 2010 stapt een aantal dj's over op USB-stick en geheugenkaarten.

Dj Termen Beroep | Radio-dj | Live-dj - Voor meer zie de categorie Deejays van Wikimedia Commons.

Disco Party

"Disco Party" is a 1976 disco single by Philadelphia-based disco group, The Trammps. The single was successful on the disco/dance chart reaching the number-one spot for five weeks.[1] "Disco Party" replaced The Trammps' own, "That's Where the Happy People Go", on the dance chart. To date, it has been the only instance where an act replaced itself at number one on this chart.

Disco (muziekgenre)

Disco is een dansmuziekgenre dat zijn oorsprong vindt in de discotheken. In het algemeen verwijst de term naar een specifieke muziekstijl die invloeden heeft uit de funk-, soul- en salsamuziek.

Zoekopdrachten verwant aan: Disco dj - discoparty dj - disco fuif dj
 
Dj Voor Personeelsfeesten
Dj Voor Evenementen
Dj Voor Galabals
Dj Voor Afterwork Party
Dj Voor Disco Party of Disco Fuif
Dj Voor Verjaardagsfeest
Dj Voor alle feesten en fuiven
Dj Voor Discotheken
Dj Voor Swing & Danscafé's
Dj Voor Single Party
Dj Allround
Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk
Dj Electro - Groove
Dj House - Retro House
Dj Back to the 90's
Dj Back to the 80's
Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest
Dj Disco Nouveau of Foute Party

Google info: disco dj - disco party dj - disco fuif

Disco fuif party fuif Nieuws

Disco Dj Te boeken met of zonder discobar voor elke Disco Party !

Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Tom Cosyns ontpopte zich door de jaren geen als een geknipte Foute Dj en draait de beste foute platen uit de 70's-80's-90's en nilies vlekkeloos na elkaar. Hij is te boeken voor een dj set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond in discotheken, dans en swingcafe's, foute party's, een foute fuif ...

Disco (muziekgenre)

Disco is een dansmuziekgenre dat zijn oorsprong vindt in de discotheken. In het algemeen verwijst de term naar een specifieke muziekstijl die invloeden heeft uit de funk-, soul- en salsamuziek.

Oorsprong disco muziek

Elementen uit de discomuziek waren begin jaren zeventig voor het eerst te horen, zoals Isaac Hayes' soundtrack bij de film Shaft uit 1971. In het algemeen kan gesteld worden dat de eerste disconummers in 1973 werden uitgebracht, hoewel velen Manu Dibango's Soul Makossa uit 1972 als de eerste disco-opname beschouwen. De term "disco" werd op 13 september 1973 voor het eerst gebruikt in het artikel "Discotheque Rock '72: Paaaaarty!", geschreven door Vince Aletti van het magazine Rolling Stone.[1] Aanvankelijk waren de meeste disconummers enkel bedoeld voor het discotheek-/danspubliek, in plaats van algemeen publiek, zoals radioluisteraars. Er zijn echter ook veel aspecten die naar het tegenovergestelde neigen; populaire radiohits werden ook in discotheken gedraaid, zolang ze een makkelijk te volgen patroon hadden, dichtbij 120 BPM (beats per minute). De meeste jaren zeventig-liedjes in het discogenre hebben een makkelijk te herkennen vierkwartsmaat.

Soul- en funkplaten die de disco beïnvloed hebben zijn onder meer:

De Motown sound bevatte ook veel elementen die geassocieerd zouden worden met het discogeluid:

Philadelphia International Records bepaalde de Philly soul en had tevens invloed op de latere disco, met platen als:

Vroege TK Records discotracks:

Mega Disco Party Kruibeke

Foto's van de mega disco party in Kruibeke, bekijk ze hier

Vroege discohits zijn onder meer:

Italo Disco luisteren op het werk? Mag en kan je dat?

We merken erg duidelijk dat er overdag minder geluisterd wordt naar onze stream als in de avond en in het weekend. Best begrijpelijk, je moet overdag werken. Maar ja, het kan natuurlijk ook komen dat je niet luistert naar de ItaloDisco stream omdat je baas via het netwerk beheer de digitale poort voor onze stream heeft afgesloten...

Disco Dj - Disco fuif - Disco party Trefwoorden