dj set trouwfeest
 
dj set verjaardagsfeest
 
dj set bedrijfsfeest
 
dj set party
 
dj set discotheek
 

Allround Dj Tom

dj set r&b
 
 
party dj

DJ TOM DJ SETS

Op zoek naar DJ sets of een DJ set gezocht van een Allround DJ, dan zit je hier goed.

Dj Tom is één van de meest geboekte Allround DJ sets in Vlaanderen. Hij draait DJ sets op trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten alsook DJ sets in discotheken, danscafe's, party's en fuiven.

Een Dj set of DJ sets nodig voor uw zaak, feest, party of fuif?

Dj Tom is een Stijlvol & Professioneel Allround Dj. Een Top DJ set voor uw feest! Steeds zorgt hij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Zijn troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak !

Allround DJ Tom draait alle DJ sets

Dj Tom draait zowel: R&B, Reggaeton, Hip Hop, Electro, House, Retro House, Groove, Top 50, Disco claccis, Foute muziek, 70/80/90/00 's ...

DJ Set boeken voor een party

Je kunt DJ Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents of privéfeesten. Tom draait dan een set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

DJ Set met of zonder discobar

Indien de zaal of locatie niet over een eigen installatie beschikt kan je DJ Tom boeken voor DJ sets met zijn eigen luxe discobar.

dj set fuif

 

DJ SETS VAN EEN FOUTE PARTY

Dj set van Tom Cosyns tijdens de Foute Party op paaszondag in Diksmuide

Fragment 1 - Fragment 2 - Fragement 3

DJ Tom korte Bio

Dj Tom begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven, dj sets en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Dj Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Contacteer Dj Tom Cosyns

Gsm: 0495/21 45 83 of via mail : info@djtom.be

Relvante trefwoorden
 

Dj's - Deejays binnenland

Minder bekende dj's

 

Dj's - Deejays buitenland

DJ bookings

All Round Dj

Allround Dj Tom Cosyns

 

Webdesign

 

DJ Vinyl Shops

Discotheken

Events

Dj Sets

 

 

 

 

Tags :
DJ boeken - Party Top 1000 - DJ Tom agenda - Dj verjaardagsfeest - Dj bedrijfsfeest - Dj trouwfeest - Feest DJ - Retro house DJ - Allround DJ - 90's DJ - 80's DJ - DJ Communiefeest - DJ Huren - DJ Foute Party - DJ Disco Party - R&B DJ - Reaggaeton DJ - Betaalbare DJ - Professioneel DJ - DJ voor discotheek - Party DJ - DJ Fuif - DJ Gezocht weekend - DJ Gezocht - Commerciele DJ - Huwelijk DJ - DJ Danscafe - DJ Set - DJ Huren - Top DJ - Trance DJ - Urban DJ - Hip Hop DJ - Belgische DJ - DJ R&B Kokorico - Goeie DJ - DJ Vinden - DJ Afterwork party - DJ voor evenementen - Groove DJ - Electro DJ - DJ Galabal - DJ nodig - Dj gay party - DJ Holebi party

 

Hier vindt u een overzicht van onze aanbevolen diensten in Belgie naast de activiteite(en) Dj sets voor discotheken, swing en danscafé, feesten, fuiven, party's, evenementen

 

 
 Dj Voor Personeelsfeesten 
 Dj Voor Evenementen 
 Dj Voor Galabals 
 Dj Voor Afterwork Party 
 Dj Voor Disco Party of Disco Fuif 
 Dj Voor Verjaardagsfeest 
 Dj Voor alle feesten en fuiven 
 Dj Voor Discotheken 
 Dj Voor Swing & Danscafé's 
 Dj Voor Single Party 
 Dj Allround  
 Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk 
 Dj Electro - Groove  
 Dj House - Retro House  
 Dj Back to the 90's  
 Dj Back to the 80's  
 Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest 
 Dj Disco Nouveau of Foute Party 
 

 

Dj set Nieuws

Wat is een dj set?

Een dj set, is een dj dat 1, 2 uur of een volledige avond muziek draait. De Dj kiest zijn eigen muziek en mixt de platen in elkaar. Bekende Belgische Dj's draaien een Dj set van 1 u op party's, feesten en fuiven alsook in Discotheken.

Een dj set kan ook een andere betekenis hebben. Het kan gaan over complete DJ sets. Daarùee bedoelen we een disocbar met mengtafel, cd spelers of platendraaiers. Een set die een dj nogig heeft om te draaien.

Marktplaats voor dj sets

Nieuwe en tweedehands DJ-sets kopen of verkopen doet u via Marktplaats.nl! Ook pioneer, denon en numark DJ-sets en Dj-meubels aangeboden en gezocht.

Dj Mix - Dj setsmix

The term "live set" or "mix tape" often distinguishes the live recordings from those produced in a studio. In live situations the progression of the DJ set is a ...

Een diskjockey (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter. Doorgaans kondigt de dj een plaat (muziekstuk of nummer van een plaat, cd of computer) aan alvorens deze wordt gedraaid. Het aankondigen behelst het verstrekken van informatie betreffende de te draaien plaat. Elke diskjockey heeft zijn eigen stijl van presenteren en probeert de luisteraar te behagen. Ook komt het voor dat er (actuele) onderwerpen worden aangesneden alvorens er weer een plaat wordt gedraaid.

Dit duurt overigens zelden langer dan enkele minuten. Na het afspelen van de plaat wordt deze eventueel afgekondigd en begint de cyclus opnieuw. Meestal probeert de radio-dj zijn aankondiging of praatje precies af te ronden op het einde van het intro van de plaat. Er zijn ook radioprogramma's die non-stop muziek uitzenden. Hier is de taak van de dj om de platen achter elkaar te draaien zonder stiltes tussen de platen of aan elkaar te mixen of in elkaar over te laten lopen. Het aan elkaar mixen wordt vooral gedaan bij het dancegenre waarbij de ritmepatronen van de te mixen platen worden gesynchroniseerd. Hierbij kan de gehele plaat of een deel ervan gebruikt worden.

Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders (1960-'74) moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee. Het gewicht tussen 1 Belgische frank en 1 Nederlandse gulden, welke in de Mi Amigo-livestudio werden gebruikt op de MV Mi Amigo, was verschillend. Bij zware storm was het zelfs onmogelijk om platen te draaien en moest men noodgedwongen Compact cassettes (ook wel "stormbanden" genoemd) draaien en die werden ook weleens gebruikt als b.v. een bevoorrading van studiobanden niet kon worden afgeleverd op het zendschip door de storm of een inbeslagname, zoals bij Radio Mi Amigo.

Bij Veronica noemde men dit een "paniektape". Soms kon de tender het zendschip niet bevoorraden met banden, maar kon er wel live uitgezonden worden, mits de zee niet te wild was om wel platen te draaien. Op het zendschip Norderney van zeezender Radio Veronica was de boordstudio zo gemaakt dat er een balanssysteem was ingebouwd om de pick-ups aan boord zo stabiel mogelijk trachten te houden. Op de Mebo 2 van Radio Noordzee had men een swing meter, zeg maar een grote, lange stok met aan de onderkant een schaal met het nulpunt in het midden, waardoor die kon aangeven wanneer de zee te wild was om platen te draaien. Bij Laser 558 had men aan boord alleen spotmasters met daarop de muziek die werd uitgezonden, waardoor men geen last van storm ondervond.

In de loop van de tijd heeft de functie van radio-dj zich veranderd, zodat deze meer radiopresentator of radiocabaretier genoemd kan worden: * De redactie kiest de muziek uit (bij zenders die met playlists werken). * De muziekkeuze wordt bepaald door de zender en de grootste doelgroep. * Er wordt op veel zenders meer gesproken en gelachen dan muziek gedraaid. Een van de laatste oorspronkelijke dj's op de Nederlandse Radio is Ferry Maat. Ten tijde van Ferry Maat's Soulshow (rond 1980) koos hij zijn eigen platen, draaide hij het liefst zoveel mogelijk muziek en vertelde hij alleen de noodzakelijke informatie op de oude praatje-plaatjemanier

Op zoek naar een r&b, house, hip hop, reggaeton, groove, electro, retro house, disco, foute muziek, 70's, 80's 90/s, house dj set of dj sets , dj set Dj voor set, Dj's voor dj sets , diskjockey, deejay, deejays set ? Maak van uw feest, party of fuif een succes Welke dj sets zoekt u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest. Of het nu gaat om een fuif, party, huwelijk ,trouw, jubileum, verjaardagsfeest, personeelsfeest, dertigerfuif of andere dansgelegenheid er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste dj set is een belangrijke factor om tot een geslaagd feest te komen. Meestal is de keuze van de dj set het moeilijkst, meestal heb je de dj’s voor de dj set die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de dj in zijn dj sets de gepaste muziekkeuze draaien? Past de dj in zijn dj set zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj voor de dj set niet kent... muziek keuze De belangrijkste taak van een professionele dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment in zijn dj set . Een dj voor dj sets dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj set dj heb je dit meestal snel door. Het komt er op neer om alle muziekgenres mee te hebben. Contacteer een professionele dj vooruw dj sets in uw discotheek, cafe, fuif, party, feest ... Tom Cosyns

 

Dj Tom Cosyns © - Home - Agenda - Biografie - Booking - Contact - Design Tom Cosyns - Hosting Alfahost.be - Dj start - Uitgaan start - R&b Start - Radio Start