dj gezocht

 

dj gezocht party
 
dj gezocht trouwfeest
 

Tom Cosyns


Tom Cosyns

Bookmark and Share
 
dj gezocht feest
 
dj gezocht discotheek
 

 

dj gezocht feest

Een Dj gezocht voor je feest, cafe, discotheek, party of fuif?

Dj Tom Cosyns uit Ninove (Oost Vlaanderen) is te boeken voor alle feesten, party's of fuiven. Hij beschikt oVer meer dan 20 jaar ervaring als feest dj en residenties in heel wat Belgische discotheken en danscafe's.

Ervaren Dj gezocht?

Als eigenaar van het concept De Trouwfeest Dj draaien we iedere week de leukste trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen ... met onze LUXE discobar. Voor meer info of een offerte : Klik hier

Allround Dj gezocht?

Dj Tom Cosyns is een Allround dj met als specialiteit : Disco, 70-80-90, Ambi, Foute Muziek, Rock, Rock & Roll .... ( ideaal voor feesten, fuiven, party's en swingcafe's )

Maar ook Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Retro House ( voor discotheken en danscafe's )

Dj gezcoht mlet of zonder discobar

Dj Tom Cosyns kan met boeken met zijn luxe discobar. Beschikt de zaal zelf over een installatie kan je opteren van een boeking zonder discobar.

Op zoek naar een dj ? Dj gezocht voor uw feest ?

Een dj gezocht waarvan je zeker van bent dat je feest op een professionele manier zal behandels worden? Dan is Dj Tom de dk dat je zoekt. Met zijn know how en ervaring maakt hij van iederen feest een spetternde party.

Populaire Dj gezocht?

Dj Tom is één van de meest geboekte Feest Dj's in Vlaanderen. Met meer dan 50 feesten per jaar. Hij werkt enkel met tevreden klanten (zie reacties)

Dj gezocht voor elk feest

Welk feest organiseert u ? Weldra organiseert u een spetterend feest, party of fuif en moet u op zoek n aar een dj. Of het nu gaat om een trouwfeest, huwelijksfeest, jubileum, verjaardagsfeest, personeelsfeest of andere dansgelegenheid er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het zoeken naar de gepaste dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd geheel te komen.

Een Dj gezocht is een term apart ? Meestal is de keuze van de dj het moeilijkst, meestal heb je de dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de gezochte dj de juiste muziek draaien? Past de gezochte dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je een dj zoekt.

Dj gezocht voor vrijdagavond, zaterdagavond, zondagavond of in de week met of zonder discobar ?

Tom Cosyns is een Stijlvol & Professioneel Dj. Reeds 24 jaar ervaring in het draaien van alle feesten : trouwfeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten ... Maar ook als dj in de discotheekwereld, swing en danscafé's, fuiven, feesten, party's ...

Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel.Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Dat is de kunst van een dj.

Party Dj Tom Cosyns ook voor uw feest

Dj gezocht met een brede muziekkennis

Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Kortom een Dj gezocht? Zoek niet verder en boek Dj Tom!

Tom Cosyns Dj gezocht - diskjockey

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Dj voor zaterdagvond gezocht voor discotheek - Dj gezocht voor zaterdagvond voor swingcafe - Dj gezocht voor zaterdagvond voor danscafe - Dj gezocht voor zaterdagvond voor dancing - Dj gezocht voor zaterdagvond voor feest - Dj gezocht voor zaterdagvond voor fuif - Dj gezocht voor zaterdagvond voor party - Dj gezocht voor zaterdagvond voor evenement - Dj gezocht voor zaterdagvond voor disco party - Dj gezocht voor zaterdagvond voor foute party

 

dj gezocht fuif
Trefwoorden voor Dj gezocht

DJ voor personeelsfeesten - DJ voor evenementen - DJ voor Galabal - DJ voor Afterwork party - DJ voor Disco party of disco fuif - DJ voor verjaardagsfeest - DJ voor feesten en fuiven - DJ voor trouwfeest en huwelijksfeest - DJ voor foute party - DJ voor back to the 80's - DJ back to the 90's - DJ electro groove - R&b dj - Allround dj -DJ voor single party - DJ voor swing en danscafe - DJ voor discotheken - Retrohouse dj - Party dj - Dj voor verjaardag - Dj zoeken - Dj boeken - Dj bedrijfsfeest

 

Een dj gezocht voor maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderadavond, vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond ?

Fragmenten van Fuif met Dj Tom Cosyns op de feestboot Festina Lente in Antwerpen

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

 

dj gezocht trouwfuif

 

Dj gezocht | Dj gezocht voor zaterdagavond | Dj gezocht voor discotheek | Dj gezocht voor swingcafé | Dj gezocht voor danscafé | Dj gezocht voor evenement | Dj gezocht voor bedrijfsfeest | Dj gezocht voor personeelsfeest | Dj gezocht voor discotheek | Dj gezocht voor danscafe | Dj gezocht voor fuif | Dj gezocht voor evenement | Dj gezocht voor bedrijfsfeest | Dj gezocht voor personeelsfeest | Dj gezocht voor discotheek | Dj gezocht voor danscafe | Dj gezocht voor fuif | Allround Dj Gezocht | Goede DJ gezocht | Resident DJ gezocht | Super dj gezocht | Dj gezocht voor maandag | Dj gezocht voor dinsdag | Dj gezocht voor woendag | Dj gezocht voor donderdag | Dj gezocht voor vrijdag | Dj gezocht voor zondag

 

Een diskjockey (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

De dj in een rechtstreekse situatie is meestal iemand die platen, meestal van het dancegenre, aan elkaar mixt. In tegenstelling tot de radio-dj die de platen via de computer ten gehore brengt, mixt de live-dj met Vinylplaten. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers neemt het gebruik van cd's echter ook toe. In de jaren zeventig trad de dj voor het eerst naar voren als een artiest die door zijn platenkeuze en mixtechniek iets nieuws maakte met bestaande platen. In New Yorkse dancings mixten disco-dj's voor het eerst platen aan elkaar waarbij ze het einde van één plaat lieten overlopen in het begin van de volgende. Zo ontstonden de mixtechnieken die vandaag standaard zijn voor elke live-dj.

Eveneens in New York in de jaren zeventig ontstond hiphop doordat dj's als Kool Herc met stukken uit funkplaten nieuwe nummers mixten. Dj Grandmaster Flash ontwikkelde de eerste scratchtechnieken, die standaard werden voor elke hiphop-dj. Heel belangrijk hierbij is de keuze van de platen en de stijl van het mixen. Elke dj heeft zijn eigen stijl en wordt vaak vanwege zijn of haar stijl gekozen voor feesten, evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden. Sinds de opkomst van de housemuziek eind jaren tachtig van de vorige eeuw is het fenomeen dj nog populairder geworden. In het dancegenre zijn degenen die de platen live ten gehore brengen meestal beroemder dan de artiesten die de muziek maken. Tegenwoordig profileren beroemde dj's zich ook regelmatig als makers van muziek. Meestal brengen ze platen uit op eigen naam terwijl deze in werkelijkheid door onbekende artiesten worden gemaakt. Veel beroemde dj's hebben ook eigen platenlabels. Als een dj thuis draait, dan worden de draaitafels (of cd-spelers) op de mixer aangesloten en de uitgang van de mixer (main out of master out) gaat naar de aux- of tuner-ingang van de versterker.

Een flinke versterker van ongeveer 2×100W is aan te raden. Het enige dat voor de rest nog nodig is is een monitorsysteem (d.w.z. boxen waarmee je jezelf kunt horen). Ze moeten zo opgesteld worden dat de muziek niet te ver weg klinkt. Er is veel verschil in hoe boxen klinken en het is bovendien een kwestie van smaak. Ook het rendement: hoe hard verschillende boxen klinken bij hetzelfde vermogen (aantal watts van de versterker) is erg verschillend. Het valt dus aan te raden de boxen ook uit te proberen en niet alleen naar het aantal speakers per box te kijken.

Als een dj voor publiek draait, dan komen er ook nog andere dingen aan bod; de PA, zware versterkers en speakers die het geluid voor het publiek verzorgen. Voor een microfoon is het het beste om een type te kiezen dat niet snel rondzingt, zoals rockzangers ook gebruiken. Inschakelen: De faders van de mixer moeten op nul gezet worden, het volume van de versterker op nul. Als laatste moet de versterker ingeschakeld worden om inschakel-knallen via je speakers te vermijden. Dit is niet goed voor de versterker en boxen en is onprettig voor het gehoor. Uitschakelen: volume van versterker en mixer op nul, nu éérst de versterker uit, daarna de rest. Hoe zwaarder de installatie, hoe belangrijker dit is.

Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

dj gezocht? Opzoek naar een dj voor vrijdag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag, zondag avond, de week, weekend, Dj, Dj's, diskjockey, deejay, deejays? Maak van uw zaterdagavondfeest ,discotheek , weekend, fuif of party een succes Welk dj zoek u voor zaterdagavond : Binnenkort zoekt u een dj voor op vrijdag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag, zondag avond in het weekend voor u discotheek, cafe, feest, fuif of party. Of het nu gaat om een feest op party in een zaal, cafe, discotheek of andere dansgelegenheid er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste dj op zaterdagavond is een belangrijke factor om tot een geslaagd weekend feest te komen. Meestal is de keuze van de dj voor op zaterdagavond het moeilijkst, meestal heb je de zaterdag avond dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de weekend dj de gepaste muziekkeuze draaien? Past de zaterdag avond dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de weekend dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n zaterdagavond dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent... muziek keuze De belangrijkste taak van een professionele weekend en zaterdagavond dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een zaterdagavond dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj op zaterag avond of in het weekend heb je dit meestal snel door. Het komt er op neer om alle muziekgenres mee te hebben. Contacteer een professionele dj voor uw zaterdagavond of u weekend Tom Cosyns Een DJ gezocht, dj zoeken, een goeie dj voor uw feest wordt elke weekend door ons warm aangeboden. dj gezocht voor uw Uw Trouwfeest, Huwelijk, bruiloft, communiefeest, jubileum, feest, party, fuif, discotheek, of Verjaardagsfeest wordt door ons elke weekend warm aanbevolen. Een DJ gezocht voor het huwelijk wordt altijd met de meeste zorg uitgekozen en de klant denkt wel eens twee keer na voor die een effectieve beslissing neemt. Een DJ gezocht voor het Huwelijk, huwelijksfeest, trouwfeest, trouw, of de bruiloft wordt altijd met de meeste zorg uitgekozen en de klant denkt wel eens twee keer na alvorens die een effectieve beslissing neemt. DJ huwelijk gezocht , DJ huwelijk gezocht DJ huwelijk gezocht, dj huwelijksfeest, dj trouwfeest,DJ huwelijk gezocht DJ huwelijk gezocht DJ huwelijk gezocht DJ huwelijk gezocht dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, dj gezocht trouwfeest, DJ gezocht communiefeest, DJ gezocht communiefeest, DJ gezocht communiefeest, DJ gezocht communiefeest, DJ gezocht communiefeest, DJ gezocht communiefeest, DJ gezocht communiefeest, dj gezocht lentefeest, dj gezocht lentefeest, dj gezocht lentefeest, dj gezocht lentefeest, dj gezocht lentefeest, dj gezocht lentefeest, dj gezocht jubileum, dj gezocht jubileum feest, dj gezocht jubileum, dj gezocht jubileum feest, dj gezocht jubileum, dj gezocht jubileum feest, dj gezocht Fuif, dj gezocht Feest, dj gezocht Bruiloft, dj gezocht Huwelijksfeest, dj gezocht Huwelijk