Residenties  

Feesten, fuiven en party's
Meer check agenda

 

 
All Round Dj  

trouwfeest dj


dj bedrijfsevents

Tom Cosyns is de geknipte Dj voor evenementen en events .

Elke klant kan zijn muziek zelf kiezen op het bedrijfsevent Er is keuze uit de commerciele hits, hipparade van vandaag, Electro, Groove, Progressive, House, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Vocal Trance, Retro House. Hip Hop, Rap, 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek , ....

Dj Tom Cosyns te boeken met of zonder discobar voor elk bedrijfsevent

Tom Cosyns kan je huren ook alle feesten of party's.

Beschikbaar voor dj sets van 1u, 2 u, 3 u of een volledige avond met of zonder discobar.

Dj Tom Cosyns draait het bedrijfsevent van Impact Interim op zaterdag 8 september 2012 in Luik.

Dj Tom Cosyns is een professionele dj met 24 jaar ervaring in het draaien van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten,bedrijfseventen en andere feesten. Steeds zorgen hij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. De troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak en maken van elk bedrijfsevent een absoluut succes. Tom is de geknipte evenementen, events dj/deejay te boeken voor elk bedrijfsevent , bedrijfspresentatie, bedrijfsopening, bedrijfsopendeurdag enz ...

Dj Tom Cosyns is op alle vlakken thuis sinds 1988 draait hij in discotheken en alle feesten voor zowel een jong al ouder publiek.

Ook dj voor alle party's, fuiven, afterwork party's, verjaardagsfeest, evenement, ...
Evenementen dj te boeken met of zonder discobar !

Evenementen, events dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Dj Tom Cosyns voor evenement, evenementen, kalender, fuif, , festival, evenementenkalender,...

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Dj Start - Home - Agenda - Biografie - Booking - Contact

dj evenementen
 

 

 

 

 

Hier vindt u een overzicht van onze aanbevolen diensten in Belgie naast de activiteite(en) Dj Voor Evenementen, evenement, event, events

 

 
  Dj Voor Personeelsfeesten  
  Dj Voor Evenementen  
  Dj Voor Galabals  
  Dj Voor Afterwork Party  
  Dj Voor Disco Party of Disco Fuif  
  Dj Voor Verjaardagsfeest  
  Dj Voor alle feesten en fuiven  
  Dj Voor Discotheken  
  Dj Voor Swing & Danscafé's  
  Dj Voor Single Party  
  Dj Allround  
  Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk  
  Dj Electro - Groove  
  Dj House - Retro House  
  Dj Back to the 90's  
  Dj Back to the 80's  
  Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest  
  Dj Disco Nouveau of Foute Party  
 

 

Dj voor bedrijfsevents, evenementen nieuws.

Overzicht bedrijven Bedrijfsevents

Bedrijfsevent ... Hier vindt u een overzicht van onze activiteiten binnen Bedrijfsevents. U kan van onze Bsearch zoekmotor gebruik maken om dit volledig ...

Impact Interim

Zaterdag 8 september draait Dj Tom Cosyns het bedrijfsevent van Impact Interim. Impact Interim is actief in de uizendsector met momenteel 3 verschillende bedrijven due elk hun eigen eigen kantoren, logo, enz... hebben. Vanaf september worden de drie bedrijven samengevoegd tot één. IMPACT met als slogan EXPERTISE INCLUDED. Het rebranding event is een avond voor de medewerkers van het bedrijf. Het programma is klassiek: aperitief, show moment met onthulling van het nieuwe logo, walking dinner, en nadien party met Dj Tom Cosyns.

Hoe en waarom een evenement organiseren

COMM Collection is een reeks praktische gidsen bestemd voor alle federale communicatoren. Ze zijn het resultaat van de samenwerking van federale ambtenaren die actief zijn op het terrein van de communicatie.

1. Definitie Bedrijfsevent

Voor we kunnen beginnen met het organiseren van een evenement is het belangrijk dat we een goed begrip hebben van de definitie van "een evenement".

Wat is een evenement ?

Van Dale definieert een evenement als volgt: "Voorval, gewichtige of merkwaardige gebeurtenis". Deze definitie is zeer ruim en algemeen. De definitie van Jan Verhaar (20041) is uitgebreider en geeft de verschillende aspecten goed weer: "Een evenement is een speciale, tijd- en plaatsgebonden gebeurtenis, die door een initiatiefnemer (individu, groep of organisatie) bewust is gepland, en die gericht is op een bepaalde doelgroep, om met een bewust gekozen vorm, een bepaald doel te realiseren." Alle elementen van deze definitie zijn belangrijk en zullen in de volgende hoofdstukken uitgebreid aan bod komen. Naargelang de omvang van een evenement kunnen we 3 categorieën onderscheiden:

o kleine evenementen: tot 500 bezoekers

o middelgrote evenementen: tussen 500 en 5 000 bezoekers

o grote evenementen: meer dan 5 000 bezoekers.

1. Verhaar, J., Projectmanagement 1 - Een professionele aanpak van evenementen, Boom, 2004.

2. Voor het evenement

Elk evenement vraagt een goede voorbereiding. Je bepaalt welk soort evenement je wil organiseren, wie het evenement organiseert, je kiest een datum en een locatie, je stelt een programma en een planning op en je bereidt de communicatie voor. Met een goede voorbereiding ben je al flink op weg naar een geslaagd evenement.

2.1. Doelstelling en doelgroep

Evenementen ontstaan vaak vanuit de impuls: "We moeten nog eens iets organiseren, het is lang geleden". Voor je enthousiast begint met het uitwerken van je evenement, stel je jezelf best de volgende vragen: "Waarom moet er een evenement georganiseerd worden? Wat is de doelstelling? Wat wil je bereiken met je evenement?". De doelstelling zal bepalend zijn voor het soort evenement dat je organiseert, voor de sfeer die je wil creëren en de invulling van het programma.

Mogelijke doelstellingen van een evenement zijn:

o informatieverstrekking

o kennis/informatie/ervaringen uitwisselen

o contacten leggen met gebruikers

o opleiding o beleidsvorming

o imagoverbetering o teamgeest bevorderen

o netwerking o bedanken van personee

l o motiveren van personeel

o werving van personeel ...

Drie belangrijke opmerkingen

o De doelstelling van een evenement is niet altijd hetzelfde als de aanleiding!

Een diskjockey (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter. Doorgaans kondigt de dj een plaat (muziekstuk of nummer van een plaat, cd of computer) aan alvorens deze wordt gedraaid. Het aankondigen behelst het verstrekken van informatie betreffende de te draaien plaat. Elke diskjockey heeft zijn eigen stijl van presenteren en probeert de luisteraar te behagen. Ook komt het voor dat er (actuele) onderwerpen worden aangesneden alvorens er weer een plaat wordt gedraaid.

Dit duurt overigens zelden langer dan enkele minuten. Na het afspelen van de plaat wordt deze eventueel afgekondigd en begint de cyclus opnieuw. Meestal probeert de radio-dj zijn aankondiging of praatje precies af te ronden op het einde van het intro van de plaat. Er zijn ook radioprogramma's die non-stop muziek uitzenden. Hier is de taak van de dj om de platen achter elkaar te draaien zonder stiltes tussen de platen of aan elkaar te mixen of in elkaar over te laten lopen. Het aan elkaar mixen wordt vooral gedaan bij het dancegenre waarbij de ritmepatronen van de te mixen platen worden gesynchroniseerd. Hierbij kan de gehele plaat of een deel ervan gebruikt worden.

Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders (1960-'74) moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee. Het gewicht tussen 1 Belgische frank en 1 Nederlandse gulden, welke in de Mi Amigo-livestudio werden gebruikt op de MV Mi Amigo, was verschillend. Bij zware storm was het zelfs onmogelijk om platen te draaien en moest men noodgedwongen Compact cassettes (ook wel "stormbanden" genoemd) draaien en die werden ook weleens gebruikt als b.v. een bevoorrading van studiobanden niet kon worden afgeleverd op het zendschip door de storm of een inbeslagname, zoals bij Radio Mi Amigo.

Bij Veronica noemde men dit een "paniektape". Soms kon de tender het zendschip niet bevoorraden met banden, maar kon er wel live uitgezonden worden, mits de zee niet te wild was om wel platen te draaien. Op het zendschip Norderney van zeezender Radio Veronica was de boordstudio zo gemaakt dat er een balanssysteem was ingebouwd om de pick-ups aan boord zo stabiel mogelijk trachten te houden. Op de Mebo 2 van Radio Noordzee had men een swing meter, zeg maar een grote, lange stok met aan de onderkant een schaal met het nulpunt in het midden, waardoor die kon aangeven wanneer de zee te wild was om platen te draaien. Bij Laser 558 had men aan boord alleen spotmasters met daarop de muziek die werd uitgezonden, waardoor men geen last van storm ondervond.

In de loop van de tijd heeft de functie van radio-dj zich veranderd, zodat deze meer radiopresentator of radiocabaretier genoemd kan worden: * De redactie kiest de muziek uit (bij zenders die met playlists werken). * De muziekkeuze wordt bepaald door de zender en de grootste doelgroep. * Er wordt op veel zenders meer gesproken en gelachen dan muziek gedraaid. Een van de laatste oorspronkelijke dj's op de Nederlandse Radio is Ferry Maat. Ten tijde van Ferry Maat's Soulshow (rond 1980) koos hij zijn eigen platen, draaide hij het liefst zoveel mogelijk muziek en vertelde hij alleen de noodzakelijke informatie op de oude praatje-plaatjemanier

 
Opzoek naar een Dj, Dj's, diskjockey, deejay, deejays voor uw bedrijfsevent of evenement ? Uw bedrijfsevent of evenement is niet zomaar een feest. Het is een interessante maar vooral belangrijkste dag vor uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om naast de feestzaal, de traiteur of catering ook te zorgen voor een professionele dj. Er hangt veel af van de deejay die muziek draait op uw bedrijfsevent of evenement . Het is een bepalende factor die het verschil maakt. Een prof Google+ essionele dj weet waarop hij moet letten om uw bedrijfsevent of evenement te laten slagen. Heel wat collega dj's staan er niet bij stil maar het is uiterst belangrijk dat je als deejay het verloop van de avond kent, afspreekt met de mensen van de feestzaal wanneer ze bijvoorbeeld stoelen en tafels aan de kant kunnen plaatsen of de sfeerverlichting wat dimmen zodat de discobar de verlichting van de zaal mee bepaald,... Contacteer een professionele dj voor uw bedrijfsevent of evenement en laat uw feest slagen !