Aanbevolen Trouwfeest Dj in Belgie

 


U bent in Start » Feest Dj » Discobar » DJ Trouw en Huwelijksfeest »

DJ Trouwfeest Tom Cosyns verzorgt u huwelijksfeest stijlvol. Met meer dan 50 trouwfeesten per jaar is DJ Tom één van de meest geboekte feest DJ's in Vlaanderen. De muziek is zeer bepalend om tot een geslaagd feest te komen, laat dit dan ook over aan Trouwfeest DJ Tom. Hij is een Professionele All Round DJ met 25 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en andere dansgelegenheden. De discobar heeft een zeer exclusieve DJ booth, de led torens en de mooie lichtshow zorgen voor een schitterende sfeer. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj, een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, trouwparty's en trouwfuiven.

dj trouwfeest  

De muziek is één zeer belangrijk onderdeel van een trouwfeest, een Dj maakt of kraakt uw feest. Laat uw trouwfuif of feest draaien door één gespecialiseerde Trouw DJ.

DJ Tom staat garant voor een Allround Dj service. Hij is een Dj dat zowel jong als oud kan entertainen!

Bij Tom krijg je een trouwfeest op maat. Alles muziekgenres zijn bespreekbaar.

Leg uw Trouwfeest DJ op tijd vast

Het ogenblik is aangebroken dat koppels die trouwen in 2016 hun Dj vastleggen voor het avondfeest of de dansfuif. Een gouden tip: Stel dit niet uit, want een bruiloft Dj lange tijd op voorhand boeken is even belangrijk dan de feestzaal of fotograaf vastleggen.

Waarom? Omdat de muziek op je huwelijksfeest of trouwfuif één van de belangrijkste onderdelen is van jullie feest en ervaren Trouw DJ's zijn dan ook snel bezet.

Trouwfeest Dj Tom Cosyns bezorgd jullie onvergetelijke dansfuif op maat!

Allround Dj Tom bezschikt over 25 jaar DJ ervaring (zowel in discotheken, danscafe's, fuiven als feesten) Tom is gespecialiseerd in het draaien van huwelijksfeesten, hij is 1 van de meest gevraagde feest DJ's van Vlaanderen. Naast trouwfeesten draait hij ook bedrijfsfeesten verjaardagen, disco en foute party's bedrijfsevents, Dj sets in discotheken...

DJ Tom zal op een stijlvolle manier jullie dansfeest tot een formidable avond brengen! Je kan Tom boeken met of zonder discobar. Meer en meer koppels kiezen voor een trouwfuif, ook voor trouwfuifen is Dj Tom uw aangewezen partner. Bij Tom krijg je een superfeest op maat!

Wij verzorgen uw trouwfeest/fuif met een Luxe Discobar.

 

luxe discobar dj trouwfeest  

Onze discobar heeft een zeer exclusieve en prachtige uitstraling en de mooie led lichtshow zorgt voor een ultieme sfeer.

Een luxe installatie speciaal voor trouwfeesten! Het geluid bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8" neodymium woofer en een 1"CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15" neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten.

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon.

2 LED DJ-Bar's lichtset en verschillende bijhorende led effecten maken het plaatje compleet.

Boek een professioneel DJ voor je Trouwfeest/fuif of huwelijksfeest

De Trouwfeest DJ, is een All round DJ concept voor elk trouwfeest en andere feesten in België en Nederland. Bij ons kiest de klant zelf zijn muziek, wil je graag inspraak in de muziekkeuze van de Dj? Contacteer ons dan voor jullie huwelijksfeest. U kan van onze Dj diensten gebruik maken voor alle feesten.

Bij de Trouwfeest Dj boek je de beste bruiloft DJ'S

 

dj trouwfeest  

Dj Trouwfeest Tom Cosyns werkt samen met enkele zeer ervaren feest Dj's, die elke party of feest tot een ulime ervaring weten te brengen.

Wil je : 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek, Stubru The Maxx, De beste commerciele hits van vandaag, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House... Wij hebben het allemaal.

Vraag hier een offerte.

     
verjaardagsfeest dj  

Trouwen is een dag om nooit te vergeten, een blijvende en blijde herinnering, beleeft dit in Kasteel Oudeberg te Geraardsbergen.

Vanaf heden is DJ Tom ook te boeken voor uw trouwfeest in Kasteel Oudeberg. Deze unieke locatie op de top van de Oudeberg in Geraardsbergen en de muziek van De Trouwfeest DJ maakt jullie feest compleet!

Vraag hier een offerte.

 

Bij de organisatie van je trouw of huwelijksfeest komt er naast de Dj nog veek bij kijken.

Of het nu gaat om een trouwfeest, trouwparty, trouwfuif, huwelijksfeest of bruiloft, niet enkel de feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is belangrijk ook het inhuren van de gepaste disc jockey is van cruciaal belang om tot een geslaagd avondfeest te bekomen. Het kiezen van de juiste Dj is zeer bepalend voor de sfeer van jullie huwelijksfeest, maar dat is niet eenvoudig!

En dit omdat je de Dj's die je terugvindt via Google meestal niet kent, je hebt ze nog nooit horen draaien of aan het werk gezien. Je gaat je dan ook vragen stellen : Zal de Trouwfeest Dj de gepaste platen draaien? Past de Bruiloft Dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de klank als lichtinstallatie die de Dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen?... Vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de Dj en zijn muziekkeuze niet kent.

Bij ons is dat anders! Dj Tom Cosyns is een professioneel Dj en beschikt over 24 jaar succesvolle ervaring als Dj, zowel in discotheken, danscafé's als feesten. Tom Cosyns beschikt over een ondernemingsnummer en werk op officiële basis. Als een klant beslist om met ons samen te werken maken we een overeenkomst op. Behoed u voor DJ's die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien of geen overeenkomst maken. Veelal zijn zij niet in orde met hun "papieren" en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien ...

Enkele weken voor het feest nodigen we de trouwers uit voor een persoonlijk gesprek, om de aanpak, het feest en de muziekkeuze te bespreken, een persoonlijk gesprek is belangrijk zeker voor een avondfeest. Dan weten wij meteen welke platen jullie graag wil gedraaid zien, maar ook welke platen zeker niet! Het is ook mogelijk zelf een playlist op te maken van platen die jullie graag horen.

Bij De Trouwfeest Dj kies je voor ervaring en professionaliteit , voor een referentielijst klik hier.

Wij draaien jou feest met een klank en lichtinstallatie van de beste merken.

 

 

  huwelijk dj
Feest met Dj Tom - Meer video's : Klik hier   Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

 

Feest met Dj Tom Cosyns - Meer video's : Klik hier

 

Ontdek hier onze Trouwfeest dj diensten of en bezoek onze Officiële website klik hier

Beelden van de trouwfuif van Koen en Ellen - Feestboot Festina Lente Antwerpen

de trouwfeest dj dj trouwfeest trouwfeest dj de trouwfeest dj
       
dj trouwfeest prijs dj trouwfeest oost vlaanderen dj trouwfeest boeken dj trouwfeest gezocht

 

Foto's Trouwfeest Sarah & Gregory Hof ter Mude Knokke

 

Social Profile Tom cosyns linkedin Linkedln dj tom cosyns facebook Facebook Trouwfeest dj op twitter Twitter You Tube    

Uw bruiloft DJ mixt alle muziekstijlen feilloos aan elkaar.

De belangrijkste taak van een professionele dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een Trouwfeest DJ dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj heb je dit meestal snel door.

Of je nu kiest voor een traditioneel feest of een hedendaagse party of fuif, bij ons kan het allemaal! Een tradioneel trouwfeest bevat o.a. : 70's-80's-90's-Nillies muziek, Disco, Ambi, Rock, Rock & roll, Slows, De beste commerciele hits van vandaag... Kies je voor trouwfuif of trouwparty kunnen we wat meer Disco Dasco, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House, en de grootste partyhits door de jaren heen.

Wij maken je trouwfeest zeer persoonlijk

Als je besluit met ons samen te werken, nodigen wij u uit (enkele weken voor het feest) bij ons thuis om het volledige avondfeest en de muziekkeuze te bespreken, de openingsdans, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet.

Hoe pakken we een trouwfeest aan ? Klik hier

Je kan van onze dj diensten gebruik maken om een volledig geslaagd trouwfeest, huwelijksfeest of ander feest te krijgen.

dj trouwfeest   dj huwelijksfeest   trouw dj

 

Waarom kiezen voor Trouw DJ Tom

 1. Allround DJ met een breede muziek kennis
 2. Wij draaien uw trouwfeest aan een vast bedrag
 3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 5. Binnen een straal van 10 km geen kilometervergoeding
 6. Wij draaien de muziek die u wenst
 7. 25 jaar ervaring als DJ
 8. Professioneel klank en licht met luxe discobar
 9. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 10. Je kan een playlist op voorhand opmaken

dj trouwfeest boeken

Huwelijksfeest Dj Tom beschikt over een brede waaier van muziek

Door de jarenlange ervaring als dj op feesten, in discotheken, swing en danscafé's beschik ik over een zeer uitgebreide muziekcollectie!

Trouwfeest Dj Prijs

De Prijs voor het draaien van je trouwfeest is 450 euro (zonder installatie en vervoerskosten) en 475/550 Euro (draaien+ installatie). In de prijs zit de vervoerskosten niet inbegrepen, wel een professionele klank en licht installatie, btw en het draaien.

Voorbeeld : De prijs voor het draaien van een trouwfeest in een straal van 15 km rond Ninove is 475 euro met de basis installatie en 550 euro met de Deluxe installatie (alles inbegrepen)

 

DJ Trouwfeest Wikipedia

Het huwelijk is in de westerse beschavingskring en een groot deel van de niet-westerse beschavingen een wettelijk geregelde, formele samenlevingsvorm voor het leven die de fundering vormt van de meeste gezinnen en die meer in het algemeen van belang is als legaal en sociaal geaccepteerd fundament onder seksuele relaties en familieverbanden. De precieze definitie van het huwelijk is afhankelijk van de historische en culturele context (zie ook verderop). Volgens het CBS werden er in Nederland in 2007 72.485 huwelijken gesloten, waarvan 1.371 tussen personen van hetzelfde geslacht (zgn. homohuwelijken) en 5.333 in het buitenland.

DJ trouwfeest - Trouwen - Huwen Geschiedenis

Over de Romeinse en Griekse huwelijkstradities bestaan vele authentieke bronnen, en ook in vroegere beschavingen zijn er aanwijzingen voor huwelijkstradities. Vanaf de latere decennia van de twintigste eeuw wordt de term huwelijk in sommige landen en in sommige kringen ook in toenemende mate geaccepteerd als benaming voor homoseksuele verbintenissen. In Nederland, Belgi�, Spanje, Canada en Zuid-Afrika is het wettelijke huwelijk door de burgerlijke overheid inmiddels ook mogelijk gemaakt voor paren van gelijk geslacht (zie ook homohuwelijk). Andere landen zoals Letland, defini�ren het huwelijk in hun grondwet dan weer expliciet als een verbintenis tussen ��n man en ��n vrouw.

DJ trouwfeest - Redenen om te trouwen

Trouwen is geen verplichting, maar er kunnen verschillende redenen voor zijn: Geloof; sommige partners geloven dat hun relatie alleen zal slagen als ze God's zegen ontvangen (kerkelijk huwelijk) Seks; sommige partners, ouders en geloven zijn tegen seks tussen mensen die niet met elkaar getrouwd zijn (bij partners van hetzelfde geslacht is dit overigens niet altijd een remedie, sommigen zijn in zulke gevallen ook tegen een huwelijk). Huisvesting, het verkrijgen van woonruimte en bijvoorbeeld een hypotheek kan eenvoudiger zijn als er sprake is van een huwelijk. De partners willen hun hele verdere leven bij elkaar blijven en voor elkaar zorgen. Beroep; in sommige beroepen is het verdacht als je niet getrouwd bent. In moslimlanden is het handiger om getrouwd te zijn dan om ongetrouwd samen te wonen, dus als je daar voor je beroep moet zijn is een huwelijk een overweging. Soms hebben getrouwden ook voordelen binnen hun beroep. Soms zijn er kinderen op komst en wil men dit goed regelen. Er is dan sprake van een moetje. Belasting;een overheid stimuleert een huwelijk of werkt deze tegen via belastingen.

DJ trouwfeest - Wettelijke vereisten

Veel mensen maken van de bruiloft een grote gebeurtenis, die vaak maanden van tevoren moet worden geregeld. Maar niet iedereen doet dat. Van stiekem trouwen wordt gesproken als twee mensen hun omgeving achteraf, of in het geheel niet, in kennis stellen van een gesloten huwelijk. Er worden dan bijvoorbeeld kaartjes rondgestuurd met de tekst "We zijn getrouwd in Las Vegas". Een meer organisatorische trend is het openen van een website voor het bruidspaar. Deze site kan in de aanloopfase naar het huwelijk een informerend karakter hebben en later dienen als fotoalbum. Meestal wordt deze site door de ceremoniemeester geopend. Tevens is het inhuren van een huwelijksplanner een uitkomst bij het organiseren van een grote bruiloft. De huwelijksplanner kan ook op de grote dag zelf als ceremoniemeester fungeren. Het beroep huwelijksplanner is overgewaaid uit Amerika, maar wordt ook in Nederland steeds vaker in de arm genomen. Zaken waar aan gedacht moeten worden zijn bijvoorbeeld de trouwzaal, bruidskleding, corsage, ringen, het bruidsmeisje en de huwelijksfotograaf. Voor het huwelijk is er soms een vrijgezellenfeest.

DJ trouwfeest - De Huwelijksdag

De trouwlocatie of trouwzaal waar een huwelijk wordt gesloten, hangt af van het land en de geldende cultuur. In sommige landen vindt de huwelijkssluiting plaats in een religieuze bijeenkomst, bijvoorbeeld tijdens een mis. Vroeger werd een burgerlijk huwelijk alleen in het gemeentehuis gesloten, maar tegenwoordig kan het College van Burgemeester en Wethouders ook andere trouwlocaties aanwijzen, die hierdoor 'Huis der Gemeente' worden en op het moment van de voltrekken openbaar moeten zijn. De (al dan niet buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand, de trouwambtenaar, sluit het burgerlijk huwelijk. Als aandenken ontvangen de echtelieden het trouwboekje, waarin de kinderen bijgeschreven kunnen worden wanneer die bij een ambtenaar van de burgerlijke stand worden aangegeven. Het trouwboekje wordt ook wel het boterbriefje genoemd. Het burgerlijk huwelijk mag worden bijgewoond door twee of vier meerderjarige getuigen.Indien men wenst, mag men ook zonder getuigen trouwen. Na het burgerlijk huwelijk volgt, indien daarvoor wordt gekozen, het kerkelijk huwelijk. De huwelijksdag wordt meestal afgesloten met een bruiloftsfeest, de huwelijksnacht en de consummatie. Bron Wikipedia

Dj Tom Cosyns - Camberg 15 - 9400 Voorde - 0495/21 45 83 - Mail : info@djtom.be of klik hier

Zoekopdrachten verwant aan: Dj Trouwfeest of huwelijksfeest

Dj huwelijksfeest | Dj trouwfeest | Dj voor huwelijk | Dj trouw | Discobar trouw | Dj voor trouwfeest | Discobar trouwfeest | Discobar oost-vlaanderen | Discobar west vlaanderen | Discobar brabant | Discobar antwerpen | Discobar limburg | Discobar vlaams brabant | Dj trouwfeest west-vlaanderen | dj trouwfeest oost vlaanderen | dj huwelijken | dj huwelijk | dj boeken huwelijksfeest | dj boeken trouwfeest | dj voor trouw | dj feestzaal | dj jubileum | dj jubilea | discobar | discobar voor huwelijk | dj trouwfeest boeken | dj trouwfeest gezocht | jdj trouwfeest vinden | dj voor huwelijksfeest boeken | dj voor huwelijksfeest gezocht | dj trouwfeest prijs | dj huwelijksfeest prijs

Google info: Dj Trouwfeest of trouwfeesten

Trouwfeest Nieuws

Dit is de perfecte locatie om te trouwen

Sorry stranden, jullie zijn officieel van de troon gestoten als onze ultieme trouwlocatie. Wij kunnen alleen nog maar dromen van dit sprookjesachtige paviljoen, dat middenin de Indische Oceaan ligt. Zo’n 50 meter van de kust van het Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavu ligt het trouwpaviljoen, dat alleen per boot te bereiken is. En zo vier je niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook de liefde voor de zee. In het kleine kapelletje passen slechts zestien gasten, dus het is perfect voor een intieme ceremonie. De rest van je familie mis je toch niet als je wegdroomt bij het uitzicht op de zee en door de glazen vloer ín de zee. Bovendien laat je budget waarschijnlijk toch niet meer gasten toe op de Malediven..

Trouwen op mooiste locaties in Lommel

Wie in Lommel op een originele en mooie buitenlocatie wil trouwen, kan dat vanaf nu. Een nieuw reglement maakt burgerlijke huwelijken in openlucht mogelijk. Trouwers kunnen voortaan ook kiezen voor de Sahara, het Burgemeesterspark, Astridpark, Barrierspark of de Leyssensmolen. “Een goede zaak”, vindt schepen Jasmine Van Grieken, die de huwelijken in Lommel voor haar rekening neemt. “Heel wat koppels zijn vragende partij voor een huwelijk op locatie. Een aantal koppels organiseerden ook al een ceremonie of plechtigheid op locatie. Maar voor het effectieve burgerlijke huwelijk moesten ze in het verleden naar het Huis van de Stad of het Raadhuis komen. Nu kunnen koppels alles in één keer op één locatie officieel maken en nog meer een heel eigen en persoonlijke toets aan hun trouwpartij geven.”

Koppel verlooft zich tijdens looptocht

Het werd een bescheiden rondje van zo'n 6 kilometer, maar iets over halverwege hield Rob halt. De jonge twintiger vroeg aan zijn vriendin om eventjes voor hem uit te lopen, zodat hij zogezegd mooie foto's kon maken. Maar Chanel was nog maar enkele tientallen meters ver, toen Rob haar vroeg om terug te keren. Vervolgens zag zij hem in de sneeuw op zijn knie zitten en volgde dé vraag: "Wil je met me trouwen?"

Een middagje op de huwelijksmarkt van Shanghai

De huwelijksmarkt van Shanghai ontstond in 2004, toen ouders zich realiseerden dat ze in het weekend toch al bijeenkwamen op het Volksplein voor dans- en sportsessies. De ouders begonnen de gegevens van hun kinderen uit te printen en op prikborden, opengeklapte paraplu's en de stoepstenen te plakken. Nu komen er elk weekend honderden ouders en grootouders naar een hoek van het plein om het aanbod te bekijken. Veel van hen staan in groepjes met elkaar te kletsen, anderen kijken ijverig rond met pen en papier in de hand.

Wesley Klein gaat trouwen

Zanger Wesley Klein had bij de presentatie van zijn nieuwe album Onderweg een grote verrassing voor zijn vriendin Nelly: een huwelijksaanzoek! Wesley ging afgelopen weekend, in het bijzijn van familie, fans en vrienden op de knieën voor Nelly. Nelly zei volmondig ’ja’ toen Wesley haar vroeg of ze zijn vrouw wil worden. De zanger, die heeft meegedaan aan programma’s Popstars en Bloed, Zweet & Tranen, en zijn vriendin hebben twee kinderen; Wesley en Jailey

Trouwen

Staat u op het punt om in het huwelijksbootje te stappen? Dan bieden wij de unieke locatie voor uw onvergetelijk huwelijksfeest! Met onze verschillende zalen, die elk een eigen capaciteit en karakter hebben, kunnen we uw feest verzorgen tot 450 personen. Na deze onvergetelijke avond willen wij, Thermae Palace, ook uw huwelijksnacht speciaal maken. Bij ons kunnen u en uw kersverse echtgenoot(e) wakker worden, de dag na uw feest, in onze gratis aangeboden bruidssuite, met jacuzzi en prachtig zicht op de zee… Uw gasten die wensen te overnachten bieden we 20% korting aan op de kamerprijs. Daarenboven wordt de rode loper aangeboden door het hotel. Gezien dit een zeer persoonlijke dag voor u is, nodigen wij u graag uit voor een bezoek in het hotel. Daarom werkt Thermae Palace op maat en organiseert jullie huwelijksfeest volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en persoonlijkheid.

Trouwen is gezond

Gehuwde mannen van 50 jaar leven in 2000 gemiddeld ongeveer vier jaar langer dan ongehuwde mannen van die leeftijd. Gehuwde vrouwen van 50 jaar worden ongeveer twee jaar ouder dan vijftigjarige ongehuwde of gescheiden vrouwen. Voor mannen zijn de positieve effecten van trouwen dus groter dan voor vrouwen. Vrouwen letten over het algemeen beter op de gezondheid van zichzelf en hun partner. Daarnaast hebben vrouwen een groter sociaal netwerk van vriendinnen en bekenden dan mannen. Echtscheiding en overlijden van de partner hebben daarom minder schadelijke gezondheidseffecten. Gescheiden mannen lijden vaker aan ernstig overgewicht en roken en drinken meer dan getrouwde mannen.Gescheiden vrouwen roken meer dan getrouwde vrouwen. Gehuwden hebben daardoor minder kans op kanker en hartaanvallen. Opvallend is dat ook onder doodsoorzaken die niets te maken hebben met de gezondheid, zoals moord en doodslag, gehuwden het minste risico lopen.

De Openingsdans

In het verleden ben ik ceremoniemeester van een bruidspaar geweest dat geen openingsdans wilde doen. De reden daarvan was dat de bruidegom geen affiniteit met dansen had. Dit kwam weer doordat hij onzeker was over zijn eigen danskwaliteiten. Het laatste wat hij wilde was zichzelf voor gek zetten wanneer hij centraal stond op zijn eigen feest.

De tijd om op je trouwfeest om deze reden geen openingsdans te doen is gelukkig voorbij. Er zijn zoveel leuke en originele manieren om de openingsdans te beginnen. Je kunt als bruidspaar een snelcursus doen om te leren stijldansen, als je je feest wilt openen met bijvoorbeeld een klassieke quickstep of een rumba. Ook zijn er dansscholen die een bruidspaar compleet begeleiden bij de voorbereidingen van een originele persoonlijke openingsdans.

Of wat dacht je van een salsadans? Ook heel erg leuk om je feest mee te beginnen. Helemaal als jullie voordat het feest geopend wordt een salsa workshop laten geven. Als de dans bij alle gasten onder controle is, start de band en voeren jullie als eerste de door jullie in het geheim geoefende uitgebreide salsadans uit, waarna jullie vervolgens de gasten uitnodigen om mee te doen op de dansvloer.

Mochten jullie het nu echt niet zien zitten om te dansen, maar jullie willen wel het feest een spetterende start geven, dan kunnen jullie ook een dansgroep inhuren. Het zal een aangename verrassing voor de gasten zijn als de muziek begint te spelen en ineens een groep enthousiaste dansers binnenkomt en de sfeer opzweept naar een hoog feestniveau.

Trouwen is...

Steeds meer koppels trouwen wanneer ze al kinderen hebben of (her)trouwen met een partner die al kinderen heeft. Dit vraagt een iets andere aanpak dan een traditioneel feest waarbij de aandacht enkel naar het koppel gaat. Door je kinderen bij het hele gebeuren te betrekken , zorg je ervoor dat ze 'ook een beetje trouwen'.

Trouwen als je kinderen hebt, samenlevingsvormen zijn minder stereotiep dan een aantal decennia geleden. Ieder koppelt vult een relatie op zijn heel persoonlijke manier in. De meesten gaan eerst samenwonen voor ze trouwen en beginnen pas later aan kinderen , anderen trouwen nadat er kinderen zijn gekomen. In het geval van een tweede huwelijk zijn er vaak al kinderen uit de vorige relatie. Zij trouwen ook mee en kijken even reikhalzend uit naar de Grote Dag als hun ouders zelf.

Je eigen kids als bruidskindjes

In het geval van een eerste huwelijk is het fantastisch dat je kinderen je huwelijk kunnen bijwonen . De meeste van hun vriendjes kunnen alleen maar kijken naar het trouwalbum van papa en mama en zich afvragen waarom zij toen niet uitgenodigd waren, een vraag die nogal vaak gesteld wordt door jonge kinderen.

Koppels die zich weinig aantrekken van de conventionele chronologie 'verloofd-getrouwd-kinderen', en dus trouwen met de kids erbij, kunnen er een fantastische ‘gezinstrouw’ van maken. Afhankelijk van hun leeftijd kunnen de kinderen meedenken en meewerken aan de voorbereidingen.

Kids helpen mee van de uitnodiging tot na het feest

Je kan origineel uit de hoek komen en je kinderen je huwelijk laten aankondigen op de uitnodiging, net zoals in klassieke families de ouders het huwelijk van hun kinderen aankondigen. Laat ze gerust een versje schrijven. Betrek hen ook zo veel mogelijk bij de huwelijksplechtigheid . Laat hen de ringen dragen, een tekstje voorlezen of zelf een boeketje maken dat ze als bruidskindje meenemen naar de kerk of het stadshuis. Of laat ze een liedje zingen of een instrument bespelen als ze dat willen. Gaat het om een tweede huwelijk met kinderen aan beide zijden, zorg er dan voor dat de kinderen van beide partners evenveel aandacht krijgen. Reageren ze lauwtjes op het tweede huwelijk, forceer dan niets, maar maak duidelijk dat de kinderen uit een vorig huwelijk ook thuishoren in het tweede huwelijk.

Kinderanimatie gevraagd

De allerkleinsten vinden het tof om erbij te horen, maar hun geduld is niet van die aard dat ze tijdens de mis of de burgerlijke plechtigheid stil kunnen blijven zitten. Om te vermijden dat de meest serene momenten verstoord worden door huilebalken, neem je liefst je vertrouwde babysit in de arm die zich om je kinderen kan bekommeren en die hen ook naar huis brengt voor hun middagdutje. Vergeet de favoriete knuffel van de kleinsten niet. Misschien kan je die knuffel pimpen met een feestelijke strik. Sommige feestzalen hebben ook een aparte ruimte waar de kinderen kunnen spelen of slapen . Bespreek dit liefst op voorhand. Als kinderen de hele tijd aan je trouwrokken hangen, kan je immers niet genieten van je feest en heb je te weinig tijd en aandacht voor je gasten.

Chique outfit of vlotjes?

Zolang ze klein zijn, houden kinderen van feestelijke kleren. Ze imiteren daarbij graag hun mama en papa. Je kan dus gerust op zoek gaan naar een gelijkaardige outfit. Sommige mama’s willen zelfs dat hun dochter een miniversie van hun bruidsjurk draagt. Bij bepaalde ontwerpers kan je trouwens terecht voor een 'moeder-dochtercreatie'. Kindercollecties voor jongens brengen weer pakken uit, in die zin is het vrij makkelijk om een leuk en cool pak te vinden voor zoonlief.

Eretafel of kinderhoekje?

Afhankelijk van hun leeftijd kunnen de kinderen plaatsnemen aan de eretafel, ofwel aan een ‘waterproof’ kindertafel waar ze kunnen smullen van gerechtjes op kindermaat. Zo vermijd je dat je kleine dreumes een glas rode wijn over je witte jurk giet. Zijn er veel kinderen van dezelfde leeftijd, dan zullen ze wellicht interessantere gespreksonderwerpen hebben onder elkaar dan met de volwassenen. Zorg hier ook voor een kinderoppas die een oogje in het zeil houdt en eventueel de kleintjes helpt met hun eten. De kinderen kunnen ook hun stempel drukken op de feesttafel. Zij kunnen de naamkaartjes schrijven of versieren of zelf windlichtjes decoreren. Het zorgt allemaal voor een persoonlijke toets.

Kindvriendelijk tuinfeest

Sommige koppels kiezen voor een tuinfeest in de eigen tuin zodat de kinderen letterlijk op eigen terrein spelen. Bevriende koppels met kids kunnen dan hun kroost meebrengen zodat het een kindvriendelijk feest wordt. Doorgaans is er een tent voor het jonge grut en een voor de volwassenen. Een springkasteel , ballonkunstenaars en goochelaars kunnen voor een fantastische sfeer zorgen op het feest, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Een informeel avondfeest met allerlei lekkere kraampjes is ook gezellig voor groot en klein. Zorg zeker voor een frietkraampje en voor het dessert een ijskar, dan wordt het een echte ‘minikermis in het dorp’.

Genieten is belangrijk

Een trouwfeest is de bezegeling van jullie relatie. Als koppel heb je recht op exclusieve momenten met zijn twee. Zelfs al zit er niet meteen een lange huwelijksreis in, probeer dan toch minstens een verlengd weekend met zijn tweetjes in te lassen. Bedenk een origineel bedankje Het is altijd fijn om de gasten na het feest een attentie te geven. Leuk is een zelf geknutseld aandenken zoals een beschilderd theelichthoudertje, eierdopje of servetring. Voor je kind is het plezant om zelf al weken op voorhand mee te denken en mee te werken aan het feest en helemaal op te gaan in dit mooie verhaal.

Redactie: Loving You . Loving You ligt vanaf 29 september 2011 in de krantenwinkel en bevat tal van tips om je huwelijk te plannen. Ook is het magazine volledig online te raadplegen: website www.lovingyou.be

Drraiboek voor huwelijk, maak een goede planning

Steeds vaker wordt er gevraagd naar een dagplanning of draaiboek. Ook al heb je geen weddingplanner in de hand genomen, locaties en fotografen vragen er geregeld om. Zie het maar als een leidraad voor alle, op de dag, betrokken leveranciers. Maar ook voor jezelf! Een draaiboek zorgt uiteindelijk voor overzicht en rust, zo vertelt weddingplanner Inge Bergakker. Zij legt uit hoe je een draaiboek of dagplanning voor je huwelijk maakt. Lees verder

Wat te denken van een presidentieel huwelijk -

Trouwen en scheiden komen qua tijd steeds dichter bij elkaar te liggen. Het is namelijk in om al met elkaar te trouwen als men nog helemaal verliefd is en de roze bril nog op heeft. Er zijn natuurlijk ook stellen die eerst een poosje zonder boterbrief samenwonen, bij hen zou die periode er eigenlijk bij opgeteld moet worden.

Hoe kan het anders?

Met de vele voorbeelden van gestrande huwelijken en breuken in de generatie van hun ouders, willen jonge mensen het mogelijk wel anders. Hoe? Ze zouden het liefst eerst 2 jarig ‘proefhuwelijk’ doen, blijkt uit onderzoek van USA Network onder 1000 MENSEN tussen de 18 en 34 jaar, naar aanleiding van de nieuwe serie ‘Satisfaction’.

Proefdraaien

Van de jonge mensen, door schade en schande wijs geworden, zou 43% kiezen voor de optie van 2 jaar proefdraaien. Het alsluiten van een huurcontract zouden velen ook als een optie willen zien. Waarbij voor het huwelijk bepaald wordt of ze 5, 7, 10 of 30 jaar met hun partner in de huwelijksboot gaan en waar na verloop van gestelde termijn hun JA-woord heroverwogen wordt.

Presidentieel contract

1 op de 5 zou gaan voor een presidentieel contract: 4 jaar huwelijk, waarbij daarna herkozen kan worden, maar ook voor een nieuwe partner ‘gestemd’ kan worden. Maar niet iedereen is even grote fan van deze los-vast verbindingen. Niet legaal 31% zou tekenen voor een contract waarin een echtscheiding zelfs illegaal is.

Waarom jonge vrouwen niet moeten trouwen

Scheiden terwijl je pas een twintiger of jonge dertiger bent, zoals Kim Kardashian, is vreselijk. Je moet niet alleen aan je vrienden uitleggen waarom je status op Facebook veranderde, maar je moet ook leren omgaan met de blikken vol medelijden. Het doet je afvragen waarom je op zo'n jonge leeftijd al die belangrijke stap zette. Volgens schrijfster Joelle Caputa zijn er vier redenen die jonge vrouwen aanzetten om te trouwen. De succesvolle schrijfster (zelf gescheiden) kwam tot die conclusie nadat ze interviews afnam voor haar nieuwe boek 'Trash the Dress: Stories of Celebrating Divorce in your 20s'. "Terwijl de redenen om te scheiden meestal verschillend zijn, hebben jonge vrouwen meestal één van de volgende vier motivaties om in het huwelijksbootje te stappen."

1. Het kwam goed uit

Wanneer je als twintiger een comfortabele, langdurige relatie hebt, is trouwen de volgende, logische stap. Zo bekende Madison, een 29-jarige boekhoudster uit New Jersey, aan de schrijfster dat ze enkel trouwde omdat ze zich "tevreden en veilig" voelde, niet omdat ze halsoverkop verliefd was.

2. Een vorige relatie bezorgde hen een gebroken hart

Ze zeggen dat je je eerste liefde nooit vergeet, en dat wordt bevestigd door Tara, een 26-jarige schrijfster uit North Carolina. "Ik dacht dat ik nooit meer hetzelfde zou voelen als voor mijn eerste vriendje, dus het maakte niet meer uit met wie ik trouwde." Ook Madison geeft toe dat een eerdere breuk aan de basis ligt van haar huwelijk met een verkeerde man. "Ik had het moelijk om terug vertrouwen te krijgen in de liefde, dus trouwde ik met mijn ex-man. We waren allebei financieel stabiel en dachten dat we samen een goed leven zouden hebben. Maar ik gaf hem nooit mijn hele hart, omdat ik dacht dat hij me dan niet zou kunnen kwetsen."

3. Ze hoopten dat het huwelijk verandering zou brengen

Heel wat jonge vrouwen denken dat het huwelijk een man kan veranderen. Ze denken dat hij gelukkiger zal zijn met zijn leven, een goeie en standvastige job zal vinden en meer affectie zal tonen voor zijn vrouw dan voor zijn vriendin. Dat is ook wat er bij Casey, een 35-jarige reiscorrespondente, gebeurde. "Mijn ex-man was onvolwassen en onzeker. Ik dacht dat trouwen onze problemen zou oplossen, maar het maakte ze alleen maar erger." En volgens Caputa hoopte ook Kim Kardashian op een nieuw leven. De 31-jarige realityster schreef op haar website: "Ik wil zo graag een familie, baby's en een echt leven, waardoor ik mij misschien te snel in iets gestort heb. Ik geloofde in de liefde en de droom van wat ik zo graag wou. Ik zat als het ware op een rollercoaster waar ik niet af kon, maar nu weet ik dat ik dat beter wel had gedaan."

4. Ze hadden weinig zelfvertrouwen

Tijdens een interview bij de 30-jarige sociale werkster Kim, besefte Caputa dat jonge trouwers vaak niet tevreden zijn met zichzelf. "Ik was zeer onzeker toen ik trouwde. Ik was bezig met afvallen en was helemaal niet tevreden met mijn uiterlijk. Hij vertelde me dat ik niemand beter kon krijgen, en ik geloofde hem." Toch kunnen we geen van deze vrouwen verwijten dat ze om de verkeerde redenen getrouwd zijn. Sommigen beseften misschien wel dat hun huwelijk niet voorbestemd was om te blijven duren, terwijl anderen gewoon hopeloos verliefd waren. "Het enige wat deze vrouwen gemeen hebben, is dat het einde van hun huwelijk het begin is van de rest van hun leven als sterke, onafhankelijke en succesvolle vrouwen", aldus Caputa

 

 

Interessante links
Catering trouwfeest - Trouw locaties - Trouw jurken - Trouw zalen - Trouw kappers - Weddingplanners - Huwelijk Webgids - Trouwen Go - Trouwen 2 Link - Trouwen Be - Huwelijk.be - I-trouwen - Bruiloft eigenstart - Trouwen-linket.be - Trouwen zoekwoorden - Nieuws over huwelijken - Huwelijk Start - Mijn Trouwfeest - Trouwfeestgids - Huwelijk bestewebgids - Trouwfeest Dj Tom - Bruidswinkels - Organisatie trouwfeest - Feestmateriaal - Trouwvervoer - Bruidsboeketten - Notarissen - Uitnodigingen - Dansscholen - Huwelijksplanners - Huwelijkslijsten - Trouwbeurzen - Trouwdatum kiezen - Speechen trouwfeest - Huwelijksfotograaf *- Trouw advies - Huwelijkskaarten - Trouwkaarten - Huwelijk 2 link - Alles over trouwen - Trouwen in de regio - Trouwfeestgids - Trouwen-Bruiloft.be - Trouwen-Belgie - Trouwen.2link.be

 

Dj Gent - Dj Antwerpen - Dj Limburg - Dj Oost Vlaanderen - Dj West Vlaanderen - Dj Brussel - Dj Vlaams Brabant - Feestzalen in Oost Vlaanderen - Dj Valkenbulcke - Dj Berkenhof - Dj San Marco Village - Dj De Jachthoorn - Dj Cortina - DJ De Zandberghoeve - DJ Kortrijk - Dj Overzicht - Google + - Dj Krekelhof - DJ Mantovani - Dj Geuzenhof - Dj Verjaardagsfeest - Dj Het Moment - Dj Foute Party - Dj Bedrijfsfeest - Dj gezocht - Dj huren - Dj boeken - Dj Oost Vlaanderen - Trouwfotograaf - Huwelijksreportages - Videoreportages - Trouwkledij - Trouwjurken - Trouwringen - Bruidskledij - Weddingplanners - Ceremoniemeesters - Ceremoniewagens - Trouwvervoer - Limousines - Trouw en Bruidsboeketten - Huwelijkslijsten - Huwelijkstaarten - Dj Hof Ten Dauwe
 

 

Openingsdans bruiloft M&M - Link - Vette Speciale Openingsdans trouwfeest - Link

 

De dj voor uwtrouwfeest of huwelijksfeest in o.a. Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Brakel, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, De Pinte, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Horebeke, Knesselare, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Maarkedal, Melle, Merelbeke, Moerbeke,Nazareth, Nazareth, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele,Aaigem , Appesl, Appelterre-Eichem, Asper, Baaigem, Baardegem, Balegem, Bavegem, Bevere, Denderhoutem, Denderwindeke, Dikkele, Dikkelvenne, Edelare,Elene , Elst, Ename, Erembodegem, Etikhove, Gijzenzele, Goeferdinge, Grotenberge,Hillegem, Idegem, Kwaremont, Landskouter, Lieferinge, Lierde, Maarkedal, Meerbeke, Michelbeke, Moorsel, Moortsele, Nederboelare, Nederbrakel, Nederename, Nederhasselt, Neigem,Nieuwenhove,Onkerzele, Okegem, Opbrakel, Overboelare, Outer, Overmere, Parike, Pollare,Petegem-aan-de-Schelde, Petegem-aan-de-Leie,Paulatem, Ressegem, Ruien, Scheldewindeke, Schendelbeke, Schorisse, Semmerzake, Sint-Antelinks,Sint-Denijs-Boekel, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-VloerzegemSteenhuize-Wijnhuize, Vurste, Voorde, Volkegem, Waarbeke, Welden,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Woubrechtegem, Zarlardinge, Zegelsem, Zwalm, Zevergem, Zomergem, West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Brabant, Vlaams Brabant, Antwerpen, Limburg, Knokke, Brugge...

Tags : Dj trouwfeest - Dj trouwfeest prijs - Dj trouwfeest boeken - Dj trouwfeest gezocht - Dj trouwfeest huren - Dj trouwfeest oost vlaanderen - Dj trouwfeest west vlaanderen - Dj trouwfeest vlaams brabant - Dj trouwfeest gent - Dj trouwfeest antwerpen - Dj trouwfeest brussel - Dj trouwfeest limburg