Residenties  

Zat
Dins
Vrij

 

 
All Round Dj  

trouwfeest dj


 
dj boeken

Boek Dj Tom Cosyns voor elk feest

Dj Tom Cosyns is een professionele DJ, te boeken voor elk feest, fuif of party. Boek Dj Tom en boek een Dj met discotheek en feest ervaring.

Dj boeken voor uw trouw?

Dj Tom Cosyns is eigenaar van De Trouwfeest Dj en ook te boeken voor alle trouwfeesten. Tom draait Allround wat betekend zowel : Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Retro House. Maar ook 70-80-90-00, Disco, rock Ambi, Foute Muziek , ....

Boek Dj Tom voor een spetterend feest!

Dj Tom Cosyns kan je boeken zonder discobar, als de zaal over een eigen professionele installatie beschikt. Indien niet is Dj Tom te boeken met zijn eigen Luxe Discobar.

 

Dj Tom Cosyns - DJ Pagina - Clubs BE, Booking agency, booking , dj boeken
Ook voor alle party's, fuiven, personeels en bedrijfsfeesten, verjaardag, evenement, afterwork party, singel party ...
Allround dj boeken

Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Dj Tom Cosyns - DJ Pagina - Clubs BE, Booking agency, booking , dj boeken

Dj boeken voor discotheek - Dj boeken voor swingcafe - Dj boeken voor danscafe - Dj boeken voor fuif - Dj boeken voor party - Dj boeken voor feest - Dj boeken voor evenement - Dj boeken voor foute party - Dj boeken voor disco party - Dj boeken voor dj set - Dj boeken voor verjaardag - Dj boeken voor trouwfeest - Dj boeken

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

dj huwelijksfeest

 

 

Dj Tom Cosyns © - Home - Agenda - Biografie - Booking - Contact - Design Tom Cosyn

 

 

 

 

 

 

Hier vindt u een overzicht van onze aanbevolen diensten in Belgie naast de activiteite(en) Dj boeken

 

 
 Dj Voor Personeelsfeesten 
 Dj Voor Evenementen 
 Dj Voor Galabals 
 Dj Voor Afterwork Party 
 Dj Voor Disco Party of Disco Fuif 
 Dj Voor Verjaardagsfeest 
 Dj Voor alle feesten en fuiven 
 Dj Voor Discotheken 
 Dj Voor Swing & Danscafé's 
 Dj Voor Single Party 
 Dj Allround  
 Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk 
 Dj Electro - Groove  
 Dj House - Retro House  
 Dj Back to the 90's  
 Dj Back to the 80's  
 Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest 
 Dj Disco Nouveau of Foute Party 
 

 

Een diskjockey (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter. Doorgaans kondigt de dj een plaat (muziekstuk of nummer van een plaat, cd of computer) aan alvorens deze wordt gedraaid. Het aankondigen behelst het verstrekken van informatie betreffende de te draaien plaat. Elke diskjockey heeft zijn eigen stijl van presenteren en probeert de luisteraar te behagen. Ook komt het voor dat er (actuele) onderwerpen worden aangesneden alvorens er weer een plaat wordt gedraaid.

Dit duurt overigens zelden langer dan enkele minuten. Na het afspelen van de plaat wordt deze eventueel afgekondigd en begint de cyclus opnieuw. Meestal probeert de radio-dj zijn aankondiging of praatje precies af te ronden op het einde van het intro van de plaat. Er zijn ook radioprogramma's die non-stop muziek uitzenden. Hier is de taak van de dj om de platen achter elkaar te draaien zonder stiltes tussen de platen of aan elkaar te mixen of in elkaar over te laten lopen. Het aan elkaar mixen wordt vooral gedaan bij het dancegenre waarbij de ritmepatronen van de te mixen platen worden gesynchroniseerd. Hierbij kan de gehele plaat of een deel ervan gebruikt worden.

Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders (1960-'74) moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee. Het gewicht tussen 1 Belgische frank en 1 Nederlandse gulden, welke in de Mi Amigo-livestudio werden gebruikt op de MV Mi Amigo, was verschillend. Bij zware storm was het zelfs onmogelijk om platen te draaien en moest men noodgedwongen Compact cassettes (ook wel "stormbanden" genoemd) draaien en die werden ook weleens gebruikt als b.v. een bevoorrading van studiobanden niet kon worden afgeleverd op het zendschip door de storm of een inbeslagname, zoals bij Radio Mi Amigo.

Bij Veronica noemde men dit een "paniektape". Soms kon de tender het zendschip niet bevoorraden met banden, maar kon er wel live uitgezonden worden, mits de zee niet te wild was om wel platen te draaien. Op het zendschip Norderney van zeezender Radio Veronica was de boordstudio zo gemaakt dat er een balanssysteem was ingebouwd om de pick-ups aan boord zo stabiel mogelijk trachten te houden. Op de Mebo 2 van Radio Noordzee had men een swing meter, zeg maar een grote, lange stok met aan de onderkant een schaal met het nulpunt in het midden, waardoor die kon aangeven wanneer de zee te wild was om platen te draaien. Bij Laser 558 had men aan boord alleen spotmasters met daarop de muziek die werd uitgezonden, waardoor men geen last van storm ondervond.

In de loop van de tijd heeft de functie van radio-dj zich veranderd, zodat deze meer radiopresentator of radiocabaretier genoemd kan worden: * De redactie kiest de muziek uit (bij zenders die met playlists werken). * De muziekkeuze wordt bepaald door de zender en de grootste doelgroep. * Er wordt op veel zenders meer gesproken en gelachen dan muziek gedraaid. Een van de laatste oorspronkelijke dj's op de Nederlandse Radio is Ferry Maat. Ten tijde van Ferry Maat's Soulshow (rond 1980) koos hij zijn eigen platen, draaide hij het liefst zoveel mogelijk muziek en vertelde hij alleen de noodzakelijke informatie op de oude praatje-plaatjemanier

 

Op zoek naar een DJ trouwfeest ,DJ voor uw verjaardag ,DJvoor uw party ,een DJ boeken, een dj prijslijst, Dj party .Opzoek naar een Dj, Dj's, diskjockey, deejay, deejays voor uw party of feest? Als organisator van feesten, fuiven, party's, evenmenten bent u misschien opzoek naar een ambiance dj om te boeken die een heerlijke mix draait van allerlei soorten muziek? Dan kies je best voor een professionele dj. Een dj speelt muziek voor zijn publiek en niet enkel en alleen de muziek die hij zelf graag hoort. De belangrijkste taak en kunde van een professionele dj is het kunnen inschatten van het publiek die zich op of naast de dansvloer bevindt. De dansende mensen op de dansvloer behouden is één zaak, de anderen die net nog een duwtje nodig hebben om hun angst om te dansen te overwinnen muzikaal overtuigen om mee te shaken met de rest, maakt het grote verschil. Een Ervaren Dj boeken voor uw party is muziek draaien voor zowel jong als oud, voor nederlandstalig of franstalig,... Een mix van muziek uit de jaren 60, jaren 70, jaren 80, jaren 90, foute muziek, disco,met gekeden melodien dat iedereen kan meezingenen tot de beste commercieele hedendaagse hits. Van een echte swingplaat tot een moderne beatplaat, van hiphop tot r'n b. Een feest is het altijd. Boek een professionele dj voor uw feest en het is altijd geslaagd