Residenties  

Zat
Woens
Vrij

 

 
All Round Dj  

trouwfeest dj


Een dj nodig ? Dj Tom Cosyns te boeken voor uw discotheek, fuif, party, swingcafe, evenement, danscafé, party en al uw feesten .

Met als Specialiteit : Electro, Groove, Progressive, House, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Vocal Trance, Retro House. Ragga, Hip Hop, Rap, 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek , ....

Tom Cosyns at Yssis Knokke elke woensdag !

Tom Cosyns kan je huren voor elk feest of party.

Beschikbaar voor dj sets van 1u, 2 u, 3 u of een volledige avond met of zonder discobar.

 

Een dj nodig ? Contacteer Tom Cosyns te boeken voor uw discotheek, swing en danscafé, studentencafé ...
Een dj nodig ook voor alle party's, fuiven, personeels en bedrijfsfeesten, verjaardag, evenement, afterwork party, singel party ...
Dj nodig om te e boeken steeds zonder discobar !

Als je een dj nodig hebt, contacteer ons . Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Tom Cosyns Dj nodig - diskjockey nodig

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Dj nodig voor discotheek - Dj nodig voor swingcafe - Dj nodig voor dabscafe - Dj nodig voor studentencafe - Dj nodig voor feest - Dj nodig voor fuif - Dj nodig voor party - Dj nodig voor trouwfeest - Dj nodig voor bedrijfsfeest - Dj nodig voor personeelsfeest - Dj nodig voor evenement - Dj nodig voor foute party - Dj nodig voor afterwork party - Dj nodig voor singel party - Dj nodig voor disco party

Dj Start - Home - Agenda - Biografie - Booking - Contact

 

 

Fragmenten dj Tom Cosyns Live @ Festina Antwerpen - Fuif op de boot

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

 

 

 

Een diskjockey (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

De dj in een rechtstreekse situatie is meestal iemand die platen, meestal van het dancegenre, aan elkaar mixt. In tegenstelling tot de radio-dj die de platen via de computer ten gehore brengt, mixt de live-dj met Vinylplaten. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers neemt het gebruik van cd's echter ook toe. In de jaren zeventig trad de dj voor het eerst naar voren als een artiest die door zijn platenkeuze en mixtechniek iets nieuws maakte met bestaande platen. In New Yorkse dancings mixten disco-dj's voor het eerst platen aan elkaar waarbij ze het einde van één plaat lieten overlopen in het begin van de volgende. Zo ontstonden de mixtechnieken die vandaag standaard zijn voor elke live-dj.

Eveneens in New York in de jaren zeventig ontstond hiphop doordat dj's als Kool Herc met stukken uit funkplaten nieuwe nummers mixten. Dj Grandmaster Flash ontwikkelde de eerste scratchtechnieken, die standaard werden voor elke hiphop-dj. Heel belangrijk hierbij is de keuze van de platen en de stijl van het mixen. Elke dj heeft zijn eigen stijl en wordt vaak vanwege zijn of haar stijl gekozen voor feesten, evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden. Sinds de opkomst van de housemuziek eind jaren tachtig van de vorige eeuw is het fenomeen dj nog populairder geworden. In het dancegenre zijn degenen die de platen live ten gehore brengen meestal beroemder dan de artiesten die de muziek maken. Tegenwoordig profileren beroemde dj's zich ook regelmatig als makers van muziek. Meestal brengen ze platen uit op eigen naam terwijl deze in werkelijkheid door onbekende artiesten worden gemaakt. Veel beroemde dj's hebben ook eigen platenlabels. Als een dj thuis draait, dan worden de draaitafels (of cd-spelers) op de mixer aangesloten en de uitgang van de mixer (main out of master out) gaat naar de aux- of tuner-ingang van de versterker.

Een flinke versterker van ongeveer 2×100W is aan te raden. Het enige dat voor de rest nog nodig is is een monitorsysteem (d.w.z. boxen waarmee je jezelf kunt horen). Ze moeten zo opgesteld worden dat de muziek niet te ver weg klinkt. Er is veel verschil in hoe boxen klinken en het is bovendien een kwestie van smaak. Ook het rendement: hoe hard verschillende boxen klinken bij hetzelfde vermogen (aantal watts van de versterker) is erg verschillend. Het valt dus aan te raden de boxen ook uit te proberen en niet alleen naar het aantal speakers per box te kijken.

Als een dj voor publiek draait, dan komen er ook nog andere dingen aan bod; de PA, zware versterkers en speakers die het geluid voor het publiek verzorgen. Voor een microfoon is het het beste om een type te kiezen dat niet snel rondzingt, zoals rockzangers ook gebruiken. Inschakelen: De faders van de mixer moeten op nul gezet worden, het volume van de versterker op nul. Als laatste moet de versterker ingeschakeld worden om inschakel-knallen via je speakers te vermijden. Dit is niet goed voor de versterker en boxen en is onprettig voor het gehoor. Uitschakelen: volume van versterker en mixer op nul, nu éérst de versterker uit, daarna de rest. Hoe zwaarder de installatie, hoe belangrijker dit is.

Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

 

Op zoek naar een dj, een dj vinden, een dj zoeken, een dj online boeken, dj servive, dj trouwfeest , huwelijksfeest, Dj, Dj's, diskjockey, deejay, deejays, vinden ? Een dj vinden of een dj zoeken om van uw huwelijksfeest, evenement, verjaardags fuif een succes te maken.Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest en zoekt een dj of je vind er misschien geen. Of het nu gaat om een dj vinden of dj zoeken voor huwelijksfeest, jubileum, verjaardagsfeest, personeelsfeest, dertigerfuif of andere dansgelegenheid er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren, het online zoeken en het vinden van de gepaste dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd feest te komen. Meestal is de online keuze van de dj het moeilijkst, meestal heb je de dj’s die je zoekt of vind via het internet online nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de dj service die je zoekt of vind de gepaste muziekkeuze draaien? Past de dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent... muziek keuze De belangrijkste taak van een professionele dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een dj vinden, een dj zoeken ios niet simpel. Een dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj heb je dit meestal snel door. Het komt er op neer oom de gepaste dj te vinden en te zoeken. Contacteer een professionele dj voor uw feest en zoek niet verder. U hebt je dj gevonden. Boek vandaag nog onze dj service online .