huwelijk dj

De Huwelijk Dj

0495/21 45 83
 

 

Boek hier de meest ervaren huwelijk dj voor je avondfeest, 22 jaar ervaring in het draaien van huwelijksfeesten

Start - Dj Diensten - Huwelijk dj

Offerte aanvragen

Officële trouwfeest website
dj huwelijk

Reacties van onze klanten : Lees ze hier

huwelijken
 
huwelijksfeest
 
 

 

Bookmark and Share

 

Huwelijk Dj Boeken

Bij de organisatie van een Huwelijk komt er veel bij kijken je moet een huwelijksdatum kiezen, de gastenlijst opmaken, de genodigden inviteren, de uitnodigingen maken, een feestzaal zoeken, zorgen voor een traiteur en natuurlijk het avondfeest organiseren en natuurlijk een huwelijk dj boeken met of zonder discobar!

Het kiezen en boeken van de juiste
huwelijk dj is zeer belangrijk voor het avondfeest. Dj Tom Cosyns beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het draaien van huwelijksfeesten en andere feesten.

Bij ons kies je voor ervaring en professionaliteit!

Wij maken je huwelijk zeer persoonlijk Als je besluit met ons als dj samen te werken spreekt De huwelijk DJ met jullie af om het volledige avondfeest en de muziekkeuze te bespreken, de openingsdans, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet.

De
Huwelijk Dj zorgt voor een geslaagd huwelijksfeest. Ofwel kies je voor een traditioneel huwelijksfeest of een moderne huwelijks party of fuif, alles is bespreekbaar. Mijn motto is iedereen een onvergetelijke avond te laten beleven. Want het avond feest moet de leukste avond van je leven worden.

Huwelijk dj Tom Cosyns is te boeken over volledig België.

De Huwelijk Dj is een professionele Allround dj voor huwelijksfeesten, met een breede waaier aan muziek, mijn troef is de jaren lange dj ervaring in het draaien van feesten. Tom Cosyns draait zowel : 70-80-90, Disco, Swing, Ambi, Foute muziek, rock & roll, de hits van vandaag, natuurlijk leuke slows ... Maar ook electro, groove, disco nouveau, r&b, club, dance en retro house muziek is mogelijk.

»De Huwelijk Dj is een concept van enkele zeer ervaren Feest Dj's onder leiding van Dj Tom Cosyns

De huwelijk dj Tom Cosyns is een Stijlvol & Professioneel Dj. Reeds 22 jaar ervaring in het draaien van bruiloften, trouwfeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten ... Maar ook als dj in de Discotheekwereld, Swing en Danscafé's, Fuiven, Feesten, party's heeft hij zijn sporen verdiend.

Voor een volledige dj biografie klik hier

Steeds zorgt De Huwelijk Dj voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Dat is de kunst van een Huwelijk Dj .

Uw Huwelijksfeest met of zonder discobar

Beschikt de feestzaal of locatie reeds over een installatie, dat is geen probleem, we kunnen gerust je feest draaien met de installatie van de zaak. (voor info bel ons even 0495/21 45 83)

Voor meer info bekijk onze trouwfeest dj site.

Als uw beslist met ons samen te werken, leggen we de boeking vast, zodat u zeker bent, enkele weken voor aanvang van het feest komen we bij u langs om alles in detail te bespreken.

Naast huwelijk dj is Dj Tom ook te boeken voor alle andere feesten: personeelsfeesten en bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, evenementen, afterwork party, single party , disco Party andere party's en fuiven...

 

Allround dj Tom Cosyns de dj voor elk huwelijksfeest in Vlaanderen

Wij verhuren ook installatie of discobar

De Prijs voor het draaien van uw trouwfeest varieert tussen 375 en 500 Euro . In de prijs dat we maken zit alles inbegrepen, verplaatsingskosten, opstellen en afbreken installatie en het draaien ( van begin tot einde van het feest ). Wij bieden u een feest met de beste geluidsapparatuur voor een vast bedrag!

Voorbeeld kostprijs voor het draaien van een bruiloft in een straal van 30 km rond Ninove is 450 Euro (alles inbegrepen)

De Discobar :

Mijn geluidsinstallatie bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8" neodymium woofer en een 1"CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15" neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten. meer info

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon- 2 LED DJ-Bar's lichtset. meer info

Bel voor info of prijs : 0495/21.45.83 of info@djtom.be

Tom Cosyns De Huwelijk Dj - diskjockey

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Huwelijk dj huren - Huwelijk dj inhuren - Huwelijk dj boeken - Huwelijk dj nodig - Huwelijk dj zoeken - Huwelijk dj site - Huwelijk dj reserveren - Huwelijks dj's - Dj voor Bruiloft

huwelijk

 

Huwelijk dj Tom Cosyns voor uw Huwelijk in Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Brakel, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, De Pinte, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Horebeke, Knesselare, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Maarkedal, Melle, Merelbeke, Moerbeke,Nazareth, Nazareth, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele,Aaigem , Appesl, Appelterre-Eichem, Asper, Baaigem, Baardegem, Balegem, Bavegem, Bevere, Denderhoutem, Denderwindeke, Dikkele, Dikkelvenne, Edelare,Elene , Elst, Ename, Erembodegem, Etikhove, Gijzenzele, Goeferdinge, Grotenberge,Hillegem, Idegem, Kwaremont, Landskouter, Lieferinge, Lierde, Maarkedal, Meerbeke, Michelbeke, Moorsel, Moortsele, Nederboelare, Nederbrakel, Nederename, Nederhasselt, Neigem,Nieuwenhove,Onkerzele, Okegem, Opbrakel, Overboelare, Outer, Overmere, Parike, Pollare,Petegem-aan-de-Schelde, Petegem-aan-de-Leie,Paulatem, Ressegem, Ruien, Scheldewindeke, Schendelbeke, Schorisse, Semmerzake, Sint-Antelinks,Sint-Denijs-Boekel, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Marten, s-Lierde, Smeerebbe-VloerzegemSteenhuize-Wijnhuize, Vurste, Voorde, Volkegem, Waarbeke, Welden,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Woubrechtegem, Zarlardinge, Zegelsem, Zwalm, Zevergem, Zomergem, west vlaanderen, oost vlaanderen, brabant, vlaams brabant, antwerpen, limburg, knokke, brugge

 

dj trouwfeest

 

 

Zoekt u een professionele huwelijk DJ voor uw feest ? Een ervaren huwelijk DJ wordt door ons aangeboden. Een professionele huwelijk DJ wordt echt aanbevolen. Een professionele Dj voor uw huwelijk zorgt voor de nodige sfeer. Een DJ voor uw huwelijk kies je best met de meeste zorg, je denkt beter eens twee keer na voor die een effectieve beslissing neemt. Kijk niet naar je geldbeugel, en kies voor ervaring, je betaald misschien 100 € meer voor je trouw of huwelijksfeest, maar het feest zal ook geslaagd zijn. Een huwelijk DJ uit kiezen is zeer belangrijk. Wij draaien trouw of huwelijksfeest over gans Vlaanderen.

huwelijk DJ Antwerpen, huwelijk DJ Oost Vlaanderen, huwelijk DJ tWest Vlaanderen, huwelijk DJ Brabant, huwelijk DJ Vlaams Brabant, huwelijk DJ limburg.

Hier vindt u een overzicht van onze aanbevolen diensten in Belgie naast de activiteite(en) huwelijk dj.

 

 
  Dj Voor Personeelsfeesten  
  Dj Voor Evenementen  
  Dj Voor Galabals  
  Dj Voor Afterwork Party  
  Dj Voor Disco Party of Disco Fuif  
  Dj Voor Verjaardagsfeest  
  Dj Voor alle feesten en fuiven  
  Dj Voor Discotheken  
  Dj Voor Swing & Danscafé's  
  Dj Voor Single Party  
  Dj Allround  
  Dj R&b - Reggaeton - Hip Hop -Rap - Funk  
  Dj Electro - Groove  
  Dj House - Retro House  
  Dj Back to the 90's  
  Dj Back to the 80's  
  Dj voor trouwfeest of huwelijksfeest - Dj trouwfeest - Dj Huwelijksfeest  
  Dj Disco Nouveau of Foute Party  
 

Wat is een feest ? - Verjaardag - Fuif - Bruiloft - Trouwkaart - Kosten van een bruiloft , trouwfeest of huwelijksfeest

Google info : dj huwelijk of huwelijksfeest

 

Huwelijksfeest en huwelijk plaatsen

De keuze van de locatie voor een huwelijk is uiterst belangrijk; bij elk huwelijk past immers een geschikte zaal. Zoekt u een eenvoudige trouwzaal? Een vorstelijk kasteel? Een ongebruikelijke plek? U moet uiteraard rekening houden met de stijl van het huwelijk, maar daarnaast ook met 2 belangrijke criteria nl. het budget en het aantal genodigden. Om u hierover een idee te vormen, vraagt u best verschillende offertes aan; drie tot vijf is een goed gemiddelde. Meer hoeft niet, want zowel voor u als voor de professionals is dit tijdverlies. Maak vooral een keuze op basis van uw persoonlijke voorkeur.

Het perfecte huwelijksfeest door de perfecte bruidsjurk

Het perfecte huwelijksfeest vereist een perfecte voorbereiding. Lilianclaes te Herentals is al jarenlang actief in bruidskleding. Het perfecte huwelijksfeest organiseren, ondergaan, er de ster van zijn. Dat is een van de grootste wensen van menig jonge vrouw.

Wok catering concept voor huwelijk of huwelijksfeest

Organiseer je een huwelijksfeest, tuinfeest, bedrijfsfeest of een ander evenement en hou je van heerlijke wokgerechten! Wok Fusion brengt de fusion wok keuken tot leven op jouw evenement.

Geen geslaagd huwelijksfeest zonder accessoires van Het Bruidsparadijs

Een huwelijksfeest dat tot in de kleinste details geregeld is, wie droomt daar nu niet van? Omdat u niet van hot naar her zou moeten lopen, heeft Het Bruidsparadijs alle mogelijke trouwaccessoires verzameld onder één dak en zijn hiermee enig in z'n soort!

Huwelijksverjaardag

Er is een gewoonte om als mensen een aantal jaren gehuwd zijn te spreken van bijvoorbeeld een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn of een zilveren huwelijk bij 25 jaar verbonden zijn.

Een zekere analogie is er met betrekking tot viering van een huwelijksverjaardag / trouwfeest en een jubileum zoals bij een zoveel jarig dienstverband of bestaan van een organisatie.

Sinds de invoering van een geregistreerd partnerschap in onder andere Nederland kunnen hieruit ook feestelijke vieringen voortvloeien, evenals het zoveel jaar 'officieel' samenwonend zijn.

Hieronder volgen twee lijsten van benamingen voor de verschillende jaren. Bij sommige jaren zijn er meerdere benamingen. Niet alle bronnen zijn eenduidig. Bovendien zijn er enkele regionale verschillen en verschillen tussen Nederland en België. De vetgedrukte benamingen worden het meest gevierd.

Een huwelijksfeest is een feest dat gevierd wordt wanneer twee mensen in het huwelijk treden. De benaming huwelijk wordt ook wel gebruikt voor alle onderdelen die op de huwelijksdag plaatsvinden. De tradities en gebruiken die bij een huwelijk horen verschillen sterk per land, religie en bevolkingsgroep.

Een huwelijk, zoals die in België en Nederland gebruikelijk is, kan bestaan uit meerdere onderdelen. Het voorafgaand burgerlijk huwelijk is hierbij verplicht. Daarnaast zijn er één of meerdere andere onderdelen. Een "standaard "huwelijk "volgens het boekje" ziet er echter ongeveer als volgt uit: 1. Burgerlijk huwelijk in het stad- dan wel gemeentehuis 2. Fotoreportage en / of videoreportage van het bruidspaar en naaste familie 3. Het kerkelijk huwelijk 4. Een feestmaaltijd voor het bruidspaar en naaste familie 5. Een receptie voor familie, vrienden en kennissen 6. Een bruiloftsfeest voor familie en vrienden Er is over het algemeen een duidelijke scheiding tussen de daggasten en de receptie- of feestgasten. Tijdens het diner kunnen de ouders van het bruidspaar een speech houden. Tijdens de receptie of tijdens het feest kunnen er toneelstukjes en sketches opgevoerd en liedjes gezongen worden, door familie en vrienden, waarin de levensloop van zowel bruid als bruidegom uitvoerig voor het voetlicht komen, of waarin het echtpaar flink bij de neus wordt genomen. In de huidige Nederlandse cultuur is er geen vast stramien waarin een bruiloft plaatsvindt, en veel bruidsparen kiezen hierin dan ook hun eigen weg.

Een aantal weken voorafgaande aan de bruiloft worden de trouwkaarten (uitnodigingen) verstuurd. Op deze trouwkaart staan de namen van het bruidspaar, en een beknopte beschrijving van wat er die dag gaat gebeuren. Op de trouwkaart wordt eerst de naam van de bruid vermeld, gevolgd door de naam van de bruidegom. Vanaf het moment dat het echtpaar getrouwd is, hoort de volgorde voortaan andersom te zijn. Een traditionele trouwkaart begint over het algemeen met iets als Namens wederzijdse ouders zijn we blij u mede te kunnen delen dat we op (datum) (jaar) in het huwelijk treden. Het vermelden van de instemming van wederzijdse ouders wordt echter nog maar zelden op trouwkaartjes aangetroffen. Christenen plaatsen over het algemeen "D.V." bij de datum op de trouwkaart.

Een huwelijk dj (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Een huwelijk dj die huwelijksfeesten draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de huwelijk dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende huwelijk dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep huwelijk DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter. Doorgaans kondigt de dj een plaat (muziekstuk of nummer van een plaat, cd of computer) aan alvorens deze wordt gedraaid. Het aankondigen behelst het verstrekken van informatie betreffende de te draaien plaat. Elke diskjockey heeft zijn eigen stijl van presenteren en probeert de luisteraar te behagen. Ook komt het voor dat er (actuele) onderwerpen worden aangesneden alvorens er weer een plaat wordt gedraaid.

Dit duurt overigens zelden langer dan enkele minuten. Na het afspelen van de plaat wordt deze eventueel afgekondigd en begint de cyclus opnieuw. Meestal probeert de radio-dj zijn aankondiging of praatje precies af te ronden op het einde van het intro van de plaat. Er zijn ook radioprogramma's die non-stop muziek uitzenden. Hier is de taak van de dj om de platen achter elkaar te draaien zonder stiltes tussen de platen of aan elkaar te mixen of in elkaar over te laten lopen. Het aan elkaar mixen wordt vooral gedaan bij het dancegenre waarbij de ritmepatronen van de te mixen platen worden gesynchroniseerd. Hierbij kan de gehele plaat of een deel ervan gebruikt worden.

Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders (1960-'74) moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee. Het gewicht tussen 1 Belgische frank en 1 Nederlandse gulden, welke in de Mi Amigo-livestudio werden gebruikt op de MV Mi Amigo, was verschillend. Bij zware storm was het zelfs onmogelijk om platen te draaien en moest men noodgedwongen Compact cassettes (ook wel "stormbanden" genoemd) draaien en die werden ook weleens gebruikt als b.v. een bevoorrading van studiobanden niet kon worden afgeleverd op het zendschip door de storm of een inbeslagname, zoals bij Radio Mi Amigo.

Bij Veronica noemde men dit een "paniektape". Soms kon de tender het zendschip niet bevoorraden met banden, maar kon er wel live uitgezonden worden, mits de zee niet te wild was om wel platen te draaien. Op het zendschip Norderney van zeezender Radio Veronica was de boordstudio zo gemaakt dat er een balanssysteem was ingebouwd om de pick-ups aan boord zo stabiel mogelijk trachten te houden. Op de Mebo 2 van Radio Noordzee had men een swing meter, zeg maar een grote, lange stok met aan de onderkant een schaal met het nulpunt in het midden, waardoor die kon aangeven wanneer de zee te wild was om platen te draaien. Bij Laser 558 had men aan boord alleen spotmasters met daarop de muziek die werd uitgezonden, waardoor men geen last van storm ondervond.

In de loop van de tijd heeft de functie van radio-dj zich veranderd, zodat deze meer radiopresentator of radiocabaretier genoemd kan worden: * De redactie kiest de muziek uit (bij zenders die met playlists werken). * De muziekkeuze wordt bepaald door de zender en de grootste doelgroep. * Er wordt op veel zenders meer gesproken en gelachen dan muziek gedraaid. Een van de laatste oorspronkelijke dj's op de Nederlandse Radio is Ferry Maat. Ten tijde van Ferry Maat's Soulshow (rond 1980) koos hij zijn eigen platen, draaide hij het liefst zoveel mogelijk muziek en vertelde hij alleen de noodzakelijke informatie op de oude praatje-plaatjemanier

Aanverwante artikelen : Wat is een huwelijk - Wat is een bruiloft - Huwelijkscontract huwelijks voorwaarden - trouwboekje - bruidsdagen - ondertrouw - huwelijksplanner - wittebroodsweken - trouwring