Wat zijn de kosten van een nieuwe website

Prijsofferte van een nieuwe website

Wat kost een website op maat? De vraag is wat u precies wil. Je kan een website laten maken vergelijken met het kopen van een wagen ! Het groter de wagen en hoe meer opties hoe duurder, dat is bij een website ook zo. De kostprijs van een website wordt voornamelijk bepaald door de hoeveelheid pagina's en het grafische detail. De prijs van een website wordt bepaald op basis van: uit hoeveel pagina`s zal de website komen te bestaan? Wil je Seo en op hoeveel zoekwoorden? Wat voor een features moeten er nog meer in de site komen?

 

Om het voor onze klanten wat makkelijk te maken hebben we wij 3 pakketten ontwikkeld.

 

A : Basis website

B : Zakelijke website

 

C : Uitgebreide website en SEO

 

Een basis website. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.   Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.   Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.  
           
Alleen webdesign   Webdesign en kleine SEO   Webdesign en volledige SEO  
Prijs € 599,- tot € 950,-   Prijs € 950,- tot € 1500,-   Prijs € 1500,- tot > € 4000,-  
Meer info / offerte   Meer info / offerte   Meer info / offerte  

 

Bij ons hoeft u niet extra te betalen voor een foto meer of minder, of voor het scannen van plaatjes/foto's. Ook werken wij niet met uurtarieven terwijl u geen idee heeft hoelang wij met uw website bezig zijn. Als u ons een opdracht geeft weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende (financiele) verrassingen te staan

Hoe gaan we tewerk?

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging? Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, gaan we van slag. Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem. Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, wordt uw website op het internet geplaatst.

 

Deze bedrijven gingen u afgelopen jaar al voor, is uw bedrijf het volgende?

 
  Architect Gruwez Oudenaarde en Gent - Meer
  Mijn Bouwadviseur - Meer
  De Trouwfeest Dj - Meer
  Beaustyle Hypoxicenter - Afslankingsinstituut - Meer
  Mortex Rogita - Meer
  Thienpont Tuinaanleg - Meer
  Akita honden - Meer
 
Laat u website optimaliseren door ons team, meer info : www.seobureau.be. Heel wat tevreden klanten!

 

Website creaties voorbeeld  
           
kostprijs website
           
Vdn Cleaning : Ruitenwasser   Meesterklusser : Klusjesman   Mortex : Rogita  
€ 599,- € 599,- € 599,-  
 


Webdesign kostprijs

Een kostprijs of prijsofferte laten maken voor het design van je website op maat. Bij Tc Webdesign is het prijsbestek vrijblijvend.

Google info : Kostprijs website - webdesign

Wat kost de ontwikkeling van je webdesign?

Veel mensen zoeken via google naar de kosten om een website te laten bouwen. Wij zien dat er elke week meer dan duizenden keer gezocht wordt op: Prijs website laten bouwen, kostprijs van een neiuwe website, prijs webdesign, prijs website laten maken, wat kost een nieuwe website ... Veel wedesigner kunnen op voorhand geen prijs maken voor de ontwikkeling van de website, bij ons kan dit wel.

Op de vraag wat kost een website of webdesign is het antwoord vrij eenvoudig. Het hangt ervan af wat je precies wilt? Is dat een website zonder seo of een website met Seo? De kostprijs voor een simpele website kost bij ons ongeveer 500 euro, daar zit geen SEO inbegrepen!

Logisch is dat we wel een website maken met SEO, want iedereen wil toch dat zijn website gevonden word in Google. Niet alleen op naam, maar ook op de belangrijkste zoekwoorden.Wij ontwikkelen websites die gevonden worden, die scoren op internet aan een zeer scherpe prijs.

Wij hebben enkele webdesign paketten ontworpen. De prijs voor de ontwikkeling van een website wordt bij ons bepaald op basis van hoeveel pagina`s de website moet bevatten?

 

Wil je graag een prijsofferte op maat dat kan klik hier

Wat kost de marketing van je website?

Als je beschikt over een bestaand webdesign is het ook mogelijk gebruik te maken van onze Seo dienst. Seobureau.be brengt je website op de eerste pagina van de Belgische zoekmachines op de meest relevante zoekwoorden gerelateerd aan je producten en diensten.

Een standaard webmarketing kan al vanaf 500 euro. Contacteer ons voor meer info

 

Trefwoorden kostprijs website en webdesign
Goedkoop webdesign - Webdesigner gezocht - Eenvoudige website - Prijzen website - Website onderhoud - Website voor vereniging - Tarief website - Creatie website - Prijs nieuwe website - Website en SEO analyse
webdesign op maat