Heb je een nieuwe website nodig?

U bent in Start » Webdesign Services » Seo Webdesign » Nieuwe website nodig? »

 

Nieuwe website nodig?

 

Welkom bij TC Webdesign, een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites en Zoekmachine optimalisatie.

 

Nieuw website nodig ? Dan heb je ook een nieuw ontwerp nodig.

 
Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site er uit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten. Als u een nieuwe website nodig hebt, doe beroep op onze professionele dienstverlening. Elke nieuwe website die nodig is, is voor ons weer een nieuwe uitdaging, er wordt geen gebruik gemaakt van standaard pakketten, maar elke website wordt zorgvuldig in overleg met de klant en naar de wensen van de klant samengesteld. Wij ontwikkelen onze siets in WordPress met dit CMS systeem kan uzelf je website beheren en aanpassen. Een degelijke website in WordPress kan reeds vaanf € 599 , -
Wij leveren aantrekkelijke, functionele websites. Flash intro's zijn heel erg leuk maar het wordt minder leuk als een bezoeker eerst iets moet downloaden om uw site te kunnen bekijken. Het gaat erom dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product en niet op allerlei bewegende animaties met vaak schreeuwende kleuren.Tevens kunnen wij als het nodig is , naast de nieuwe website maken, ook alles uit handen nemen zoals o.a. het registreren van uw domeinnaam, het behandelen van uw e-mail en natuurlijk het onderhouden van uw website. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op.
Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, wordt uw website op het internet geplaatst. U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had. Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje! .
 

Hoe gaan we ter werk ?

 

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging? Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, gaan we van slag. Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem. Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, wordt uw website op het internet geplaatst.

 

Wat Kost het ? Als u een nieuwe website nodig hebt ?

 

Bij ons is het niet nodig om extra te betalen voor een foto meer of minder, of voor het scannen van plaatjes/foto's voor uw nieuwe website. Ook werken wij niet met uurtarieven terwijl u geen idee heeft hoelang wij met uw website bezig zijn. Als u ons een opdracht geeft weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende (financiele) verrassingen te staan

 

A : Basis wedesign

B : Zakelijk wedesign

 

C : Uitgebreide wedesign en SEO

 

Een basis website. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.   Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.   Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.  
           
Alleen webdesign   Webdesign en kleine SEO   Webdesign en volledige SEO  
Prijs € 500,- tot € 950,- Prijs € 950,- tot € 1500,- Prijs € 1500,- tot > € 4000,-  
Meer info / offerte   Meer info / offerte   Meer info / offerte  

 

Website creaties voorbeeld  
           
kostprijs website
           
Vdn Cleaning : Ruitenwasser   Meesterklusser : Klusjesman   Mortex : Rogita  
€ 599,- € 599,- € 599,-  

 

Website onderhouden

 

Natuurlijk kunnen wij ook uw website onderhouden. Velen denken "ik sta op het internet, dus het is zo goed", maar daar ben je er natuurlijk niet mee. Niets is zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld prijzen van drie jaar geleden die nu absoluut niet meer gelden of dat nog steeds het oude BTW-tarief wordt genoemd. Of u heeft producten op uw site staan die allang niet meer leverbaar zijn. Net als uw bedrijf is ook uw website onderhevig aan veranderingen. Wij kunnen u een vaste prijs aanbieden voor het onderhouden van uw website. De prijs hiervan kan per website verschillen. Uiteraard is iemand die 2 keer per jaar zijn website wil veranderen goedkoper uit dan iemand die dit 1 keer per maand wil.?

 

Een nieuwe website gezocht?

Conteer ons voor meer info : Bel 0495/21 45 83 of mal naar : info@seobureau.be

 


Wesite creatie gezocht?

Tc Webdesign is de webdesigner die je nodig hebt!

Google info : website cretatie

Tags

Webdesign maken - Professionele website - Goedkoop webdesign - Websites ontwerpens - Webdesign bedrijf - Programmatie website - Zoekmachine optimalisatie - Search engine optimization - Website promotie - Website laten maken - Website laten ontwerpen - Webdesign op maat - Webdesign Ninove - Webdesign offerte - Website bouwen - Webdesign - Tc Webdesign webdesign op maat
 
Een nieuwe website nodig of een nieuwe website kopen ? Enkele tips om van website een groot succes te maken Welk website wilt u: Binnenkort hebt u een website nodig of wilt u een website kopen Of het nu gaat om het kopen van een website voor uw bedrijf, kmo, winkel, club, vereniging of andere website ook het inhuren van de webdesigner is belangrijk om tot een geslaagde website te komen. Meestal is de keuze van de webdesigner het moeilijkst voor het kopen van de website , meestal heb je de webdesigner die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je de webdesigner die je nodig hebt helemaal niet. Een goeie webdesigner is belangrijk om je website te laten scoren op internet ! Als je een website nodig hebt, heb je ook SEO nodig ! Zal de webdesigner, de gepaste seo pagina maken voor u site ? Past het seo bureau zijn zoekwoorden wel voldoende aan naargelang de inhoud van de website die je gaat kopen ? Is zowel de optimalisatie voor zoekmachines als de Seo die de webdesigner maakt in de webdesign offerte voor de website inbegrepen ? Zal het weer eens zo'n webdesigner zijn die alleen de website gaat verkopen en geen seo pagina's in de bouwt voor de web optimalisatie ? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de webdesigenr niet kent... De belangrijkste taak van de professionele webdesigner is naast de website verkopen ook het optimaliseren van de website in zoekmachines en de website promotie . Als je een website nodig hebt of wil kopen vraag dat zeker na bij de webdesigner , want een webdesigner dient zijn seo webpaginas en website aanmeldingten te doen bij zoekmachine zoals Google, ilse of bing . Als ervaren seo marketeer heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om voldoende trefwoorden te gebruiken om de website te laten vinden en een juiste website promotie . Contacteer een Professioneel webdesigner als je een website nodig hebt of wil kopen.