familyadio  
  Home
  Luister Live
  Deedjays
  Del Sol Music
  Regio Nieuws
  Lokale info
  Foto's
  Plom Blom
  Radio Reklame
  Contact
  Pers
 

Muziek Nieuws

  Nieuw op de site update Frank Heuten en Del Sol Foto's
  Radio del Sol in Visite naar aanleiding van de 30 ste verjaardag :
 

zie hier het artikel

 

Er valt altijd wel iets te beleven in de Denderstreek

Uw evenement of nieuwsfeit kan ook op deze blog van Marino

Bel naar 0475 75 00 78 of mail hier

  Klik hier voor het Regionieuws.
  Del Sol Concerten
  Will Tura Live 2015
  vrije radio
  Voorlopig afscheidsconcert - 20 JUNI 2015
  UITVERKOCHT !!!
   
  Frank Heuten
  ° 02/11/63
  + 11/11/2004
 
  8 jaar geleden verliet je ons onverwacht.
  Dank voor alles !
  Bloemenhulde mei 2012 Columbarium Schoonselhof Hoboken Antwerpen Frank Heuten Meer
 
  DE SMET BVBA
  Leopoldlaan 126-128
  9400 Ninove
   
   
 
trouwfeest dj
  Hitparade overzicht van Vlaanderen
  Hitparade overzicht van Nederland
  Vlaams Showbizznieuws
   
   
   

Luister nu live naar Del Sol Familyradio Ninove in stereo! Klik Hier

familyadio

Familyradio Del Sol Ninove is sinds 19 oktober 1980 , meer dan 30 jaar de meest beluisterde vrije radio uit de denderstreek en het pajotteland. 24 uur per dag de mooiste muziek , de luistercijfers bewijzen het alweer ! Radio Del Sol is en blijft de nummer 1 in denderstreek en pajotteland.

 

Familyradio Ninove nu ook in stereo!

Family Prachtlaat

 
Op 19 oktober 1980 gingen de uitzendingen van start als piraat, nu meer dan 32 jaar later is Radio Del Sol de stem van Denderstreek en Pajottenland en niet meer weg te denken. Een volledig legaal station powered by Bart Vermeer Producties. Radio Del Sol werkt steeds aan verbetering en vernieuwing, via een nieuw computersysteem werd zowel het nationaal als lokaal nieuws uitgebreid en het muziekaanbod vertienvoudigd, nog breder en volkser. Het volledig computerpark werd vernieuwd en Radio Del Sol is nu te beluisteren in stereo! Binnenkort start de voorjaarsrprogrammatie waarin de eigenheid en de verbondenheid met de streek nog meer benadrukt wordt. Details en schema komen later, daar werkt men momenteel volop aan. Nieuwe mederwerkers van de jonge generatie kunnen we steeds gebruiken. Intussen is Radio Del Sol wereldwijd te beluisteren als internet radio op het web. Oline via de Radio Del Sol Live Stream

Familyradio Del Sol Ninove nu op Facebook, Word fan en klik hier

Familyradio Ninove - Bij ons zijn jouw artiesten thuis !

familyadio

Hoor je geen Vlaamse artiesten op de radio ? Dan heb je zeker nog niet naar Family Radio Del Sol Ninove geluisterd. Elke dag opnieuw draaien we de artiesten van bij ons. En als we het hebben over de artiesten van bij ons hebben we het zeker niet alleen over een select clubje artiesten wat op nog andere zenders te horen is. Bij ons hoor je ook het levenslied, een schlager,... maar ook echte Vlaamse classics. Van Laura Lynn tot Steve Tielens, van Sugarfree tot Will Tura...

NIEUW ! De Family Radio Vlaamse 15

Sinds zondag 1 juli is er bij FamilyRadio de Family Vlaamse 15 ! De populairste Vlaamse platen worden dan mooi op een rijtje gezet door niemand minder dan Filip D'Haeze. Wie er in die Top 15 belandt bepaal JIJ en JIJ alleen ! Stemmen kan wekelijks via deze website. Hoe meer fans, hoe meer stemmen, hoe hoger jouw favoriete artiest genoteerd zal staan in de Family Vlaamse 15. Wie er met de eer gaat lopen om op één te staan, hoor je nu zondag tussen 1 en 2 uur van Filip D'Haeze.

Klik HIER en stem mee !

Bekijk hier de huidige lijst...

 

Will Tura live 2014 (20 september) was weer een groot succes.

De Plomblom zat afgeladen vol zoals de traditie het voorschrijft. Organisatie en Will Tura waren beide enorm tevreden zoals blijkt op de foto, genomen voor aanvang.

Komende Del Sol concerten: 43e Paul Severs kerstshow - 25 december - CC De Plomblom - 20:00u

Will Tura live 2015 (voorlopig afscheidsconcert) - 20 JUNI 2015 - CC De Plomblom - 20:30 tickets en info: 054 33 62 17 bart.vermeer@telenet.be

Vlaanderens grootste en tevens ook vaste waarden bij Del Sol Concerten in de Plomblom. Elk jaar opnieuw zorgen zij voor uitverkochte zalen en honderden gelukkige gezichten. (foto: Tien om tegen de sterren op te zien Blankenberge)

radio Het succes van de Family Delsol is een gevarieerde muziekkeuze. Naast het “draaibare” top 50 aanbod is er veel aandacht voor de jaren 70, 80 en 90, Ook de betere commerciele produkties van eigen bodem krijgen de nodige aandacht. Dit alles in een verrassende muziekmix. Family Del Sol is een radiostation dat zich richt tot het commercieel lukratieve segment jong volwassenen volwassenen, met het accent op de leeftijdscategorie van 4 tot 84 jaar, middels een zo breed mogelijk muziekaanbod en doorspekt met oude en nieuwe nederlandstalige muziek.

Voor info en pubiciteit : 054/33 62 17 of mail: bart.vermeerl@telenet.be

FAMILY RADIO NINOVE PROGRAMMATIE
Van maandag tot vrijdag
6 - 9: Wekkeradio met Piet De Win
9- 10 : Koffiepauze met Tom Cosyns
10 - 11 : Koffiepauze Met al je vrolijke vrienden door de werkdag
11 - 14 : Lunchpauze met Rudi Van Vlaanderen
14 - 16 : Koffiepauze met Tom Cosyns
16 - 19 : Hits in de spits met Ton Schipper
19 - 00 : Goeieavond Vlaanderen naar middernacht op met de beste FamilyRadio Del Sol hits
00 - 06: Del Sol Nachtwacht
Zaterdag
6 - 8 : FamilyRadio Weekend Het vrolijke weekend van FamilyRadio
8 - 10 : hello weekend Quinten Van Der Donck
10 - 16 : FamilyRadio Weekend Het vrolijke weekend van FamilyRadio
16 - 18 : Zaterdagshow met Tom Cosyns
19 - 00 : Goeieavond Vlaanderen naar middernacht op met de beste FamilyRadio Del Sol hits
00 - 06: Del Sol Nachtwacht
Zondag
6 - 08: Del Soll Himachine
8 - 10 : FamilyRadio Weekend Het vrolijke weekend van FamilyRadio
10 - 13 : Aperitiefshow met Rudy Van Vlaanderen en Patrick Van Dijk
13 - 14 : Family Vlaamse 15 met Filip D'Haeze
14 - 18 : FamilyRadio Weekend Het vrolijke weekend van FamilyRadio
18- 06 : Del Sol Hitmachine

Lokale Info

Verenigingen kunnen gratis hun activiteiten laten omroepen in de lokale info kalender, stuur jou berichten minimaal 14 dagen voor aanvang naar Bart Vermeer Producties : Geraardsbergsestraat 22 - 9400 Ninove, fax naar 054/33.76.17of mail naar bart.vermeer@telenet.be
 
Voor ons foto archief : klik hier
De Radio Del Sol adverteerders in de kijker!
     
Nieuw: Kaarsen en geschenken Toonzalen open : week 9-12 en 13.30 - 18 u Zaterdag 9-12 en 13.30 - 18 u Zondag 13.30 - 18 u. Vrijdag en feestdagen gesloten  
     
Sofaplus - Uw Salon Speciaalzaak Ninoofsesteenweg 205 1760 Roosdaal  
 
Radio Nieuws

Radio is draadloze telecommunicatie. Het is een techniek om met radiogolven draadloos boodschappen over te brengen van zender naar ontvanger. In de praktijk wordt radio gezegd als radio-omroep wordt bedoeld, openbare geluidsprogramma's zonder beeld, zelfs als de omroep via kabels geschiedt en dus strikt genomen geen radio is.

Een vrije radio of lokale radio is een radio-omroep die muziek uitzendt voor de nabije omgeving. Met de legalisering zijn er echter geen vrije radio's meer. Voormalige vrije radio's hebben meestal een radiofrequentie in het tweede deel van de FM-band, namelijk tussen 104,90 en 107,90 MHz.

De planken uit de vloer-top 100 !

De stemmen zijn geteld en de lijst is samengesteld. Elke dag tellen we samen met Wim Leys af naar de ultieme Planken uit de vloer-plaat die jullie hebben gekozen. Je hoort Wim elke dag om kwart voor vier. De laatste twee weken kan je de lijst ook volgen bij onze televisiecollega's van MentTV.

Radiovisie : Alle nieuws over de vrije radio in België

Perenaar Jaak Geuns is de drijvende kracht achter de heemkundige kring. Geuns heeft er haast een dagtaak aan, maar hij neemt toch nog meer hooi op de vork. Aan FamilyRadio FM Goud deed hij een concreet voorstel en dat werd positief onthaald. Jaak sprak 25 verhaaltjes in, in het Wijchmaals.

De geschiedenis van de vrije radio in België.

VrijeRadio.be die de geschiedenis van de Belgische radio-omroep in leven houdt. Dankzij reacties van medewerkers die vroegere radioprojecten hebben meegemaakt, worden de rubrieken op regelmatige basis uitgebreid.

Radio Del Sol De Radio uit Ninove met een sterk verleden nu ook als internetradio

Via de live stream kan je online radio luisteren via het web overal in de wereld. Geniet van de muziek van gisteren en vandaag gebracht door de radio zender waar iedereen zicht thuis voelt. Via de online radio live stream kan je gratis online naar je favoriete radiozender luisteren.
Radio Del Sol Ninove © 2014 - Design : TC Webdesign