Website laten maken?

U bent hier Start > Webdesign >  Programmatie webdesign > Website laten maken

 

TC Webdesign beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele en zoekmachine vriendelijke websites. Een website laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons bureau kan voor u een website exact kan maken zoals u dat wilt.

Webdesigner gezocht voor nieuw of bestaand webdesign

Wij zijn een bureau uit Ninove gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele websites, op maat en Zoekmachine Optimalisatie (Seo) voor winkels, kmo's, bedrijven, ondernemingen, clubs en verenigingen. Een site laten maken kan op minder dan één week.

Een
website laten ontwerpen zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site er uit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten. Een professionele website laten maken is belangrijk de dag van vandaag. Een website met een professionele programmatie zegt veel over uw bedrijf. Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!. U kunt er verzekerd van zijn dat ons webdesign bedrijf alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had. Iedereen kan van de diensten van website maker TC Webdesign gebruik maken !

 

TC Webdesign ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel bedrijven, winkels als particulieren. Wij zijn een klein bureau uit Ninove, iedereen kan u hier een website laten maken tegen een betaalbare prijs. Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign en SEO kennen we de kneepjes van het vak en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet en SEO. Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een website met de volledige SEO erbij, wij kunnen dit voor u ,oplossen, zelfd het onderhoud van uw website nemen we voor onze rekening. Bij ons kunt u de website laten maken die aan uw wensen en noden zal voeldoen.

 

U wilt eenvoudig zelf uw website kunnen aanpassen? Bij ons is dit perfect mogelijk wij ontwerpen uw website in WordPress. Met dit CMS systeem is een website beheren en aanpassen zeer eenvoudig.

Een website laten maken dat hoog scoort in google!

Een website die u door TC Webdesign heeft laten maken wordt Google vriendelijk gebouwd, wij voorzien ook steeds de SEO zodat uw website ook gevonden wordt.

 

U bent hier tercht gekomen via Google, dit is wat wij doen. Websites maken die gevonden worden op internet. Als je het zoekwoord website laten maken intyp je in Google worden alleen de eerste 10 zoekresultaten bekeken, dat is bij elke opzoeking zo. Daarom is het zeer belangrijk dat u ook aandacht besteed aan SEO als u beslist om een website te laten maken. Wij zorgen ervoor dat u website gevonden zal worden, want een website kost geld, en dat geld moet opbrengen!

 

Hoe gaan we te werk?

 

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw producten te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging? Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden ... Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, gaan we van slag. Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem. Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, wordt uw website op het internet geplaatst.

 

Wat kost het om een website te laten ontwerpen?

 

A : Basis wedesign

B : Zakelijk wedesign

 

C : Uitgebreide wedesign en SEO

 

Een basis website. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.   Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.   Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.  
           
Alleen webdesign   Webdesign en kleine SEO   Webdesign en volledige SEO  
Prijs € 500,- tot € 950,- Prijs € 950,- tot € 1500,- Prijs € 1500,- tot > € 4000,-  
Meer info / offerte   Meer info / offerte   Meer info / offerte  

 

Wilt u een zoekmachine vriendelijke website laten maken? Zoek niet verder

Wilt u meer weten over het maaken van een wesbite, onze webdesign diensten en SEO? Neem dan vijblijvend contact met ons op voor meer info.

Bel : 0495/21 45 83 of Mail : info@seobureau.be of ga naar onze contactpagina.

 

Voordeelden van bedrijven die hun website lieten ontwerpen bij ons

 

Website creaties voorbeeld  
           
kostprijs website
           
Vdn Cleaning : Ruitenwasser   Meesterklusser : Klusjesman   Mortex : Rogita  
€ 599,- € 599,- € 599,-  

Google info : Website laten maken
 
webdesigner gezocht
Trefwoorden relevant aan website laten maken
Goedkoop webdesign - Webdesigner gezocht - Eenvoudige website - Prijzen website - Website onderhoud - Website voor vereniging - Tarief website - Creatie website - Prijs nieuwe website - Website en SEO analyse
 

 

 

Nieuws

Een website laten maken op maat, naar uw wensen? Dat kan ons bureau voor u realiseren

Een website is een verzameling samenhangende webpagina's met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video's, die gehost worden. De website wordt op een webservers gezet en is opvraagbaar via internet. Een website wordt ook wel aangeduid met het Engelstalige leenwoord site, dat in het Nederlands is aanvaard. Tevens bestaan er de Nederlandse woorden weblocatie of webstek voor.

 

Om een website te kunnen vinden op het internet is er een centrale registratie waar bijgehouden wordt op welke computer een website ofwel domein opgevraagd kan worden met een webbrowser. Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. Deze naam verwijst naar een computeradres dat uit nummers bestaat. Het DNS functioneert als het telefoonboek van het computernetwerk. De vertaling van de naam naar het betreffende nummer geschiedt middels DNS-servers, alle verdere datacommunicatie tussen computers maakt gebruik van dat nummer. Informatie over een domein kan opgevraagd worden via Whois (who is). Elke website is op de een of andere manier verbonden aan een unieke domeinnaam.

 

Een website bestaat uit verschilledne webpagina's, dit zijn pagina's meestal eschreven in HTML dat vrijwel altijd beschikbaar is via HTTP, een protocol waarmee een webserver communiceert met een client (meestal de webbrowser van een gebruiker). Een kerneigenschap van het wereldwijde web vormt de hyperlink, een deel van het concept Hypertext; hiermee kan een gebruiker direct naar een specifieke tekst of andere digitale entiteit springen. De webpagina's van een website zijn meestal toegankelijk via een specifieke node (URI). Vaak wordt deze specifieke startnode de hoofdpagina of homepage genoemd. De URI's van de webpagina's zijn meestal georganiseerd in een hiërarchie. De hyperlinks tussen de webpagina's geven echter per gebruiker een andere representatie van de betreffende website.

Structuur van een website

jElke website heeft een hoofdpagina, ook wel index, homepage of startpagina genoemd. De hoofdpagina biedt een navigatie om door de rest van de site heen te gaan. De homepage kan, maar hoeft niet, een samenvatting te geven van de belangrijkste informatie die op de website staat, bijvoorbeeld in de vorm van categorieën, meest bezochte pagina's, het laatste nieuws etc. De hoofdpagina dient als uitvalbasis voor de bezoeker. Een bezoeker kan bijvoorbeeld via de homepage van het ene naar het andere onderdeel navigeren. Een webserver is vaak zo ingesteld dat als alleen het domein wordt aangevraagd en niet een specifiek document, er toch een document naar de gebruiker wordt gestuurd. Meestal is dit de hoofdpagina, alhoewel eind jaren 1990 een zogeheten 'splash page' ook vaak voorkwam. Dit laatste was een document waar de gebruiker niets aan had, maar waarin de aanbieder bijvoorbeeld een logo kon tonen of een animatie kon afspelen

Toegankelijkheid van de website

Websites worden in toenemende mate geschikt gemaakt voor mensen met een beperking; hierbij wordt er rekening mee gehouden dat blinden bijvoorbeeld geen afbeeldingen kunnen zien maar wel graag willen weten wat er op de illustratie wordt afgebeeld door een begeleidende tekst. Een van de belangrijkste richtlijnen voor het ontwikkelen van toegankelijke websites zijn de zogenaamde Web Content Accessibility Guidelines. Een belangrijk neveneffect van het toegankelijk maken van websites voor gehandicapten is de betere vindbaarheid in internetzoekmachines zoals Google.